Dressyrträning 16 Mars

Saga var så himla fin igår! På bara en och en halv vecka har det blivit stor skillnad, så tänk på hur det kommer se ut om några veckor.


Det vi jobbade med var egentligen fortsättning från det vi gjorde förra gången. Ville få henne i en ärlig form samt stöd på yttertygeln och bära upp sig själv. Hon blir ju lätt hängande. Så ledande med innertygel samt forma runt innerskänkel och stadig ytterskänkel i början, detta för att få henne att "lossna" i nacken  och börja bära upp sig själv. När hon släppt och formade sig fint la jag över henne på yttertygeln och lättade i inner. Meningen är att de ska jobba kvar i en stadig form utan att man sitter och håller i inner. Tidigare har Saga bara bråkat eller skjutit ut bogen, men oj så fint hon gick nu! Kunde släppa inner helt och hålla i ytter men hon var fortfarande mjuk och inte hängande. Exakt det jag vill uppnå med henne och den känslan jag hela tiden letar efter.


Är verkligen sjukt nöjd med henne. Det kändes också mer som att vi båda var lugnare, samarbetade bättre och jag kunde verkligen rida. Jätteroligt! Kicki tyckte också att hon hade blivit mycket bättre sen sist. Kicki är bäst som tränare, pratar mycket och får problemen att verka så jäkla lätta och okomplicerade. Sen berömmer hon en bra samtidigt som hon kan säga till en ordentligt.


Kommentarer
Postat av: Melina

du är så himla duktig!

Ni passar jättebra! :D

2010-03-17 @ 22:37:41
URL: http://stickerbitch.blogg.se/
Postat av: ERICAPERZZON

Vad fina ni är!:)



/E

2010-03-18 @ 22:23:31
URL: http://ericaperzzon.se
Postat av: Carro

Vad duktiga ni är! :)

2010-03-20 @ 13:11:36
URL: http://iamcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0