Nytt träns

Jag lyckades fynda ett träns från Hööks rea och så här ser det ut:
Jätteglad häst på sista bilden...

Det är iaf ett rundsytt träns som är superfint! Jag har satt dit mitt pärlpannband från Glengordon och ska köpa ett par rundsydda tyglar. Här kommer några fler detaljbilder:
TräningNästa vecka på onsdag kommer äntligen Kicki för att hålla i en träning! Ska bli så grymt kul att äntligen börja träna igen och jag är säker på att både jag och Saga kommer få jobba sjukt mycket. Vi är nog båda väldigt otränade förtillfället! Hur som helst ska jag börja lägga upp en plan för hösten för att kunna satsa mot årets hästmål; starta en dressyrtävling och debutera 1.20m! 

Flugspray

Ett tips på en riktigt bra flugspray till häst är denna från Hööks som jag har använt i över sex år nu. Jag tycker att den funkar otroligt bra och är väldigt dryg samt relativt billig. Har nästan bara använt den i sommar och den är som sagt en av mina favoriter!


En dag i stallet

Har ni också massor med mygg i stallet just nu? Det går ju knappt att vara där, ännu mindre att stå stilla i en minut. Här är några bilder från i veckan!


Love


Film

Här är en kort filmsnutt från gårdagens pass. Som ni ser är det en hel del kvar att jobba på i form av styrka hos både mig och Saga, men det jag har jobbat med den senaste tiden är att hitta en låg och lång form där hon arbterar avslappnat- någor jag känner har funkat väldigt bra. Har fokuserat väldigt mycket på framåtbjudningen och sedan börjat jobba med tempoväxlingar. Annars tycker jag faktiskt att hon ser fin ut, lite för rund runt magen såklart men det ska vi träna bort nu!120721

Som ni ser blev det ängarna för oss idag! Hon kändes lite matt i kroppen och inte riktigt lika loss i vissa deler så som hon har gjort den senaste tiden men överlag var hon fin! Det var fruktansvärt mycket mygg och bromsar ute och Saga tycker det är väldigt jobbigt med dom hemska krypen, hon kan bli riktigt irriterad. 

Smakprov

Mamma fota med nya kameran idag för första gången så här kommer nya och fräscha bilder på mig och Saga, vilket det har varit ont om de senaste månaderna! Här är ett smakprov från dagen, kommer även filmer:


Såg när jag kom tillbaka till stallet att nosgrimman hade åkt fram, ska rätta till det till nästa gång.Tar mig i kragen

Nu får jag faktiskt skärpa mig! Dags att ta mig själv i kragen och börja strukturera upp den här delen av mitt liv. Eller vad säger ni?

Vet ni vad? JAG KOM IN PÅ UNIVERSITETET! Förra veckan fick jag det fantastiska beskedet om att jag har blivit antagen till den kvällskurs som jag sökte i våras och så himla, himla gärna ville komma in på. Känns helt obeskrivligt att allt faktiskt blev som jag ville det. Så i höst hittar ni mig på Stockholms Univsersitet, känns underbart att få återvända till skolan! På sex dagar hann jag uppfylla tre stora och svåra årsmål och därmed kan jag stryka hela 6 mål från min årslista. Helt fantastiskt!

Jag trivs så himla bra på mitt nya jobb och jag får jobba i princip hur mycket jag vill vilket även ger mig möjlighet att börja jobba mot nästa mål- egen lägenhet. De summor som jag i dagsläget tjänar hade jag aldrig kunnat drömma om att kunna arbeta ihop själv två månader efter studenten, samt med tanke på hur svårt det är att få jobb som ung och bosatt i Stockholm, så jag känner att jag börjar få en otroligt bra grund att stå på nu. Kravet hos de flesta hyresvärdar (har inte bestämt om jag ska köpa eller hyra lägenhet) är oftast att man tjänar tre gånger så mycket som hyran är och som det ser ut idag har jag inga problem att nå upp till det kravet vilket känns jäkligt bra!

Med Saga är det bara bra och ridningen går bara framåt och framåt hela tiden. Vi har inte hunnit träna för tränare ännu men jag tänkte boka in en träning för Kicki ibörjan av augusti för att sedan kanske börja satsa på en dressyrstart i höst? Håller även på att göra lite andra ändringar kring stallet och Saga, rätt så stora sådana...

Nu ska jag sätta mig ner och skriva en strukturerad plan för bloggarna samt fortsätta jobba på mitt förhoppningsvis kommande företag som jag hoppas kunna starta om några månader, spännande va? 


Resultat!

Den som vann min Giveaway var Engla, stort grattis! Hoppas att du får mycket användning av produkterna :) Skicka ett mejl till mig med alla dina uppgifter så att jag kan skicka iväg produkterna till dig.

Tack till alla som var med och tävlade!

Herregud

Jag vet seriöst inte vart jag ska börja. Vet inte vad jag ska ta mig till. Kan faktiskt inte förstå vad som har hänt, vad jag har lyckats med. 

För tre år sen började jag jobba mot ett mål som skulle ta mig tre år, massor av skrik och tårar, hat, ilska, utmattning, depression, ångest, vilja, kämparglöd, målmedvetenhet, tidiga mornar, sena kvällar, sömnlösa nätter, oändlig trötthet, en stark fightingspirit samt tro på mig själv att klara av. Igår, fredagen den 6 juli 2012 kunde jag på riktigt faktiskt pricka av ett av mina tyngsta års- och livsmål någonsin; att klara av IB och få diplomet. Jag har fått mitt IB-diplom. Jag har klarat av IB. Jag gjorde det, utan att ge upp.  

JAG GJORDE DET! Jag lyckades!! Jag är så fruktansvärt lycklig just nu och ni anar inte vilken lättnad och glädje jag har inom mig. Jag sa hela tiden att "Jag kommer klarar av det, för att jag vill och jag kan". Folk tryckte ner, folk pratade, folk tvivlade och folk var negativa. "Du har häst", "Du jobbar", "IB är en av världens svåraste utbildningar", "Du kommer att faila om du inte tar bort allt annat du gör i ditt liv". Sånt här KASTADES över mig, dag ut och dag in. Jag brydde mig inte utan stog upp för vad jag ville och DET, det är vad jag är mest stolt över idag. 

För att jag visste att jag skulle klara av det om jag bara bestämde mig för att det går, men att inte låta mig påverkas av ANDRAS viljor och tankar var den största utmaningen av allt. Att alltid veta hur många som tyckte att jag var en idiot som inte gav upp. 

Så, gott folk. Nu kan jag stryka ett av årets maffigaste mål. Ni ska bara veta vilken känsla jag bär på inom mig just nu, hur fantastisk jag känner mig och hur jäkla stolt jag är över mig själv. 

Och juste, för att dagen skulle bli ännu bättre igår fick jag även ett telefonsamtal från Din Sko som berättade att efter tre intervjuer vill dom nu anställa mig, så från och med tisdag är jag anställd hos Din Sko! Igår var en av mina bästa dagar någonsin, jag nådde två av mina tuffaste mål ever på samma dag!

Det handlar om att aldrig vilja ge upp, inget annat.

Jobbar och står i

Ja vad ska man säga? Ett längre uppehåll blev det! Jag jobbar varje dag nu och har svårt att hinna med allt ibland. Min egna träning, jobb, fina erbjudande och så Saga såklart. Bloggarna har hamnat lite åt sidan, samtidigt som jag har tagit en ordentlig funderare på det här med att blogga..

Nu tänkte jag dock försöka hålla igång, på riktigt. Saker och ting börjar landa mer och mer. Den kommande veckan är ett helvete- på fredag får jag reda på mina resultat från IB och på torsdag nästa vecka får jag reda på om jag har kommit in på universitetet... Plus lite andra besked som betyder otroligt mycket. 

Jag ska iaf dra en vinnare i min Giveaway imorgon, så jag presenterar vinnaren senare på kvällen!


RSS 2.0