Saker som är kvar att göra det här året

Sitter och granskar mina årsmål och är fortfarande mycket glad över att jag hunnit stryka över tre stycken. Jag skrev tidigare att jag inte förväntar mig att klara alla i år, så att ha klarat tre redan känns fantastiskt. Springa ett lopp är klart, ta körkort gjorde jag i februari och en egen bil köpte jag i slutet av februari. Om bara några få veckor får jag veta om jag har klarat IB eller måste komma tillbaka nästa år och göra om något ämne. 

Dressyren har jag planerat att starta en L:C efter sommaren, och yogan ska jag svänga förbi nästa vecka och höra med tider. Flyter på bra! Det lite större och svårare målet som jag jobbar mot just nu är att få en årsinkomst på cirka 200 000:-. Det är en bra bit kvar men om jag fortsätter enligt min plan så kan jag iaf komma i närheten av den summan, och det skulle glädja mig otroligt mycket. En egen lägenhet står även det högt upp på listan men det är starkt kopplat med inkomstfrågan så jag tar det som det kommer. Jag vill verkligen ha en egen lägenhet nu..

Något jag har lagt till som mål för i år är att ha skrivit minst 7 kapitel på min bok!


Att vara en inspirationskälla

Det senaste tiden har det faktiskt börjat gå upp för mig att jag inspirerar många personer, både i det verkliga livet och i den sociala världen. För mig känns det väldigt konstigt och overkligt då jag själv har svårt att se det speciella i det jag gör. Att ha häst, jobba och gå IB är enligt mig något som egentligen vem som helst kan klara av- sålänge man verkligen vill det!
Två fina och otroligt motiverande texter från min studentmössa som två av mina classmates skrivit. Blir lika varm varje gång jag läser vad dom skrivit. När folk skriver såhär förstår jag att jag har lyckats inspirera på riktigt, i det verkliga livet och det betyder otroligt mycket för mig. 
 
Självklart tycker jag det är jättekul att många uppskattar det jag gör och själva kan hitta motivation och inspiration till att våga göra mer saker som man drömmer om, vara mån om sina studier, orka börja träna och äta rätt eller få tips till sitt stalliv. Det känner mer än fantastiskt! Eftersom jag själv hittar inspiration från så många olika personligheter känns det kul att andra kan bli motiverade av det jag gör. Samtidigt är det fortfarande jättesvårt för mig att inse att folk faktiskt blir inspirerade av mig. När folk nämner det i verkligen livet brukar jag oftast tacka men snabbt skratta bort det. Inte för att jag har dåligt självförtroende eller liknande utan jag tycker bara att det inte är något speciellt. Jag känner mig oftast väldigt generad och otroligt tacksam, helst hade jag velat säga tack tjugo gånger innan personen går. Jag vet inte om det är ödmjukhet eller att jag bara har svårt att förstå att vem som helst, inklusive jag själv, faktiskt kan göra andra en tjänst i form av att ge motivation som personen själv saknar. 
 
Olika kommentarer som jag fått de senaste månaderna här. Jag tror inte att ni förstår hur glad jag blir när jag loggar in och möts av det här. Sitter hemma vid matbordet och ler så mycket att kinderna krampar. Springer alltid och visar mamma alla era fina ord. Jag önskar att jag kunde träffa er alla och tacka er på ett mer personligt sätt.
 
Jag tror att det beror på att jag fått för mig att man måste vara en viss typ av person eller leva ett visst typ av liv för att kunna ses som en inspirationskälla. Att man måste vara känd eller ha gjort något som förändrat på ett större plan. Vad jag börjar inse är nog att det spelar ingen roll vem man är, utan det handlar om det man gör och personen man är. Majoriteten av dom som inspirerar mig är vanliga personer med vanliga liv men som vågar stå upp för det dom själva, oavsett om det handlar om kläder, tankar, idéer, drömmar eller jobb. 
 
Ibland kan det hjälpa om man skapar egna inspirationscollage. Här har jag gjort en egen variant på en vision board där jag har försökt att sammanfatta några av mina drömmar, mål och visioner i form av bilder samt saker som inspirerar mig. Den här hänger på insidan av min dörr och jag ser den varje gång jag somnar eller vaknar. Den ger mig massor av motivation och ork att fortsätta!
 
Jag tror verkligen att det är superviktigt att man har någon typ av inspirationskälla i livet. Oavsett om det handlar om en stilikon, kompis, kollega, tjejen du ser på stan eller en författare är det viktigt att hela tiden ha någon att hitta motivation hos som får en att fortsätta kämpa framåt. Oftast är den här personen omedveten om att hon/han inspirerar andra (som i mitt fall) och det brukar oftast vara det bästa, för då är alla idéer, drömmar och tankar äkta och inte påhittade. 
 
Det jag vill få fram är att ALLA kan inspirera och motivera andra människor, det finns faktiskt inga gränser!

Sorry!

Shit vad jag ligger efter med bloggningen känner jag! Har tappat rutinen helt när det kommer till den punkten. Ska verkligen försöka bli bättre. Jag måste köpa en USB sladd till min nya kamera för att kunna föra över bilderna till datan samt en kameraväska då jag inte har någon till det. Hade tänkt handla båda sakerna på måndag så då kan jag äntligen ta ORDENTLIGA bilder hit!
 
 
Annars då? Jag jobbar varje dag nu och försöker gå till stallet innan jobbet så att det är klart. Känner mig väldigt seg och trött och kroppen. Tror det har att göra med att jag ständigt är allergisk trots alla mina mediciner plus väderomställningarna. Min kropp tycker inte om det! 
 
 
Ska försöka få tillbaka motiviationen och inspirationen, men sålänge tycker jag att ni ska anmäla er till min Giveaway som avslutas nästa vecka! Ni hittar den här.

Äntligen igång med ridningen igen!

Nu har jag äntligen kommit igång med ridningen igen efter ett litet uppehåll under min student! Känns så skönt att äntligen kunna fokusera på Saga och ridningen fullt ut eftersom det är kanske den delen av mitt liv som har störst plats och som betyder mest. Jag har saknat att träna och fokusera på stallet och Saga under hela det här sista läsåret på IB men det var en nödvändighet för att ta sig igenom utbildningen. Men nu behöver jag inte tänka mer på det!
 
Schemat för veckan ser på ett ungefär ut såhär:
Onsdag- Uteritt i skogen, mycket klättring
Torsdag- Dressyr med fokus på tempoväxlingar och övergångar
Fredag- Konditionsträning och intervaller på ängarna
Lördag- Vila
Söndag- Skritt på varierat underlag i ca 1h
 

Forever yoursI love you and I will forever be yours.

Sommarbete

Idag är det dags för Saga att flytta till sommarbete. Det är samma bete som hon stått på de senaste två somrarna så hon känner alltid igen sig när vi kommer dit. Dessutom rider vi ofta förbi stallet, då det bara ligger 10 min från mig och från mitt nuvarande stall. Det var faktiskt i det här stallet som jag stog med Ronda i 1,5 år precis när vi köpt henne.

Saga har haft en viloperiod på lite cirka 1,5 vecka pga min student samt att jag börjat på ett nytt jobb där jag varit tvungen att jobba väldigt långa pass den här veckan för att komma in i nya rutiner. Men nu på söndag sätter vi igång igen, och jag är så himla peppad på att träna och rida ordentligt med min fina vän!

 

Testar nya Blogg.se!

Jag är en av dom som blivit utvald till att prova det nya Blogg.se, känns superkul! ALLT är nytt och lite rörigt så det tar ett tag att navigera sig fram, men det jag har hunnit utforska hitills är mycket positivt och det har verkligen gjorts förbättringar! Ska bli kul när det sen blir tillgängligt för alla.

Vet inte hur länge testperioden pågår, men vet att det ska komma några fler funktioner den närmsta tiden så jag antar att mer roligheter och tester väntar innan det blir tillgängligt för alla :)


Studenten!

Nuuuu börjar jag landa lite smått efter studenten.. Allt känns otroligt overkligt fortfarande och när jag vaknade idag och trodde jag hade försovit mig och att jag skulle missa mattelektionen haha! 

Det har minst sagt varit helt underbara och oförglömliga dagar som jag önskar att jag kunde få uppleva minst tio gånger till, men man tar ju bara studenten en gång tyvärr. Jag hade min mottagning i lördags vilket blev helt fantastiskt; det kommer massor med fina och saknade personer och jag känner mig så lyckligt lottad som fick uppleva allt som har hänt de senaste dagarna. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, som ni kanske förstår men tänkte att jag slänger in lite bilder istället. Jag har jättemånga, men det får bli dom som finns på Facebook förtillfället då min data precis kommit tillbaka efter reperation så jag har inte hunnit föra över allt från min egna kamera :)
Jag fixade ett lakan som skulle hängas på vårat flak med hjälp av färgspray
Några pics från Champagnefrukosten med underbara vänner
Mer bilder kanske kommer senare, om ni vill eller så :)

Studentpresent!!

Oh herregud, titta vad jag bland annat fick i present på min mottagning igår!! Det här är helt jäkla insane och jag är så lycklig!!!!


Nu tar jag studenten!!!

:D


RSS 2.0