Dressyrträning 13 April

Jag är trött och jag måste duscha. Så därför blir det snabbt berättat om dressyrträningen idag:


Idag gick det inte så bra, fast å andra sidan fick jag verkligen grymma tips på hur jag ska jobba med henne och på vad jag ska jobba med. Vi fortsatte i princip med det vi gjorde förra gången men idag ställde vi lite mer krav på henne från början. Men hon ville inte alls så det blev rätt mycket tjaffs. Stundtals var hon riktigt fin. Allt beror verkligen på mig, blir jag lite arg över att det inte går blir hon ännu argare direkt. Behåller jag is i magen som Kicki säger går det som en dans, bara jag inte ger upp eller försöker ta det den snabba vägen.


Fokuset låg egentligen på att få loss henne i bogarna som hon verkligen sitter fast i, samt att bära upp sig själv och inte förlita sig på min hand. I slutet gick hon riktigt fint efter att vi flyttat lite på volt. Då släppte hon fick en helt annan gång, jättekul att känna. Ska försöka spara den känslan så att man kan ta fram den nästa gång man rider och försöka sträva efter den.


Kort sagt var det inte det bästa vi gjort men jag tror att vi upptäckte många nya saker och som sagt, nu vet jag hur jag kan jobba hemma så förhoppningsvis blir det en förändring med mer träning :)


Ingen film idag, det får ni överleva.. Tycker att det varit bra med filmer från träningar här på senaste tiden så en gång gör inte så mycket ;)

Kommentarer
Postat av: Lina

Vad bra att du är nöjd fastän det inte gick hundra! Är nyttigare att lära sig överkomma problemen än att bara lalla runt, tycker jag. :)



2010-04-14 @ 08:47:13
URL: http://sallberglina.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0