Hiss och Diss

* Saga- Ja, jag hissar min egna häst eftersom att jag jag älskar henne så otroligt mycket. Hon får mig alltid att må bra, även om hon kan bråka ibland så kan jag inte låta bli att le och skratta åt henne. Hon är verkligen mitt ALLT.

* Shoppa- Alla älskar att shoppa, eller hur? :D


* Glengordon- Tycker att deras saker är så grymt fina, speciellt deras schabrak och träns. Har kollat lite på ett träns nu till Saga, har svårt att bestäma mig för vilken modell då alla är snygga!

* Höstlov- Snart är det äntligen dags för höstlov, jag längtar som tusan! Då är det häst, häst, häst som gäller hela dagarna :D







* SL- Inte okej att bli påkörd av en buss när man åker moppe. Kan iallafall säga att de kommer att köpa en ny moppe till mig, det är bra.

* Minusgrader- Helt plötsligt har det blivit minusgrader på morgonen, okej att det är höst men kylan behövde inte komma så fort tycker jag. Och det är inte bara några minusgrader, utan rätt så rejält. Hörde att det var snö uppåt också, usch. Det räcker väl med alla andra månader det är kallt?

* Två månader kvar till Globen- Alldeles nyss tyckte jag att Globen var nära, men så kollade jag i kalendern och såg att det faktiskt var hela två månader kvar. Vill gå runt i Anexet nu och kolla runt i alla affärer! Det som är bra är att jag hinner få två månaders lön innan dess, då har man lite att slösa iallafall, hehe.

* Vara utan egen transport- Det är verkligen inte roligt. Vi som behöver lastträna Saga har ingen möjlighet att göra det nu när vi inte har någon transport. Vi letar för fullt men hittar ingen. Har ni något tips, hör av er snarast!

Kommentarer
Postat av: elin

vi har en christ comet transport. dom är jätte bra! deras modell som heter concorde är jätte fina och deras priser är verkligen bra! :-)

2009-10-01 @ 16:58:05
URL: http://elinb.blogg.se/
Postat av: N

Ofta dom körde på dej? :O Lätt sjukt..



E din häst den vita på bilden? Den va iaf jättefin. Älskar alla GG-grejer, har ett schabrak å ett ridtäcke som är grymt fina :D

2009-10-01 @ 20:41:31
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: N

Sv: Okej, dom är iaf väldigt fina :) Köpte du den bruna från tyresö ridskola? :)

2009-10-01 @ 21:02:09
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: Angelica

Thx ;P:)

2009-10-01 @ 21:23:51
URL: http://angeckas.blogg.se/
Postat av: Grisans matte

SL är ett jävla påhitt. Blev överkörd förra sommaren av en ledbuss. Har inget dåligt samvete att jag fuskar och åker på reducerat längre.

2009-10-02 @ 01:12:23
URL: http://minvackraste.blogg.se/
Postat av: matilda

hej

va fin blogg

2009-10-05 @ 09:43:56
URL: http://matildalancing.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0