Hoppträning 8 december för KG Svensson

Var rätt så mycket dressyr innan vi började hoppa, Saga var verkligen jättefin där. Hon behöver ju bygga upp sig mer så hon har svårt att korta sig men idag var hon riktigt bra.
Sen blev det rätt så mycket hoppning och här blev hon väldigt stark. Stundtals lyssnade hon för att sedan kasta sig framåt. Men fick till det ordentligt i slutet när jag hittat de rätta "knapparna".
Då kunde jag styra mot ett hinder och hon väntade på mig.
Vi hoppade en jättebra övning som jag ska lägga upp här sen.
Kan försöka förklara lite: trav in till kryss, ett galoppsprång till oxer och ett galoppsprång till räcke, två galoppspårng till oxer och två galoppsprång till oxer.
Detta var då en linje som vi hoppade, ni ser den på första filmen.
Här hoppade hon verkligen grymt bra och jag behövde i stort sett inte göra mer än att följa med lugnt och stadigt. KG tyckte samma sak som mig och sa att jag skulle fortsätta på samma spår.
Men överlag gick det faktiskt väldigt bra, jag är mer än nöjd. Hon är helt fantastisk när hon hoppar, varje språng känns fjäderlätt och utan ansträgning. 

Det var även en tjej i samma grupp som har ett jättefint fuxsto som hoppar sjukt bra som kom fram efter lektionen och vi stog och småsnackade lite. Plötsligt sa hon att hon brukar läsa min blogg och att hon tyckte att den var bra samt att hon följt den ett tag, jag blev lite paff (av glädje såklart) och tycker det är jätteroligt med ni som vågar gå fram och säga sånt. Jag kan lova att det uppskattas otroligt mycket för oss som bloggar! Tusen tack för det fina berömmet :P Du får gärna kommentera inlägget :)


Svettig, trött och supernöjd!

Hon har blivit så himla fin i kroppen, på bara så kort tid. Ska bli väldigt intressant att se hur hon ser ut om några månader.


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vilken bra linje, tror jag måste prova den med min pålle :)

2009-12-09 @ 02:19:04
URL: http://jeeanette.blogg.se/
Postat av: joelle - EN HÄSTBLOGG

håller med den övre talaren, ska nog också testa den på mina pollar:)

2009-12-09 @ 07:35:41
URL: http://joellemyslek.blogg.se/
Postat av: Tove's hästblogg

det såg jätte fint ut :)

2009-12-09 @ 09:10:39
URL: http://sunnysolvej.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Haha tycker du min häst ser ut som ett sto? :O haha nu blev han ledsen! :D Det gick ju super bra för dig igår! Du kan ju lägga till mig på msn om du har lust! [email protected] :D

2009-12-09 @ 22:55:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0