You are my source of happiness

Underbart att solen äntligen tittar fram men det är fortfarande för kallt för mig, vill gärna att plusgraderna ska komma nu! Spenderade iaf flera timmar i stallet idag och eftersom att det nya stallet är mycket varmare generellt samt att det finns varmvatten är det lättare att ignorera kylan.
 
Bestämde mig för att kombinera uteritt och ridhus, så skrittade ut en sväng först. Tråkigt nog är det isgata i princip överallt så vi får hålla oss till skritt ute ett tag till, men bättre än inget! Efter ett tag ute styrde vi mot ridhuset där det blev lite skutt för första gången på flera månader, lycklig häst! Så laddad och glad att hon inte riktigt visste hur hon skulle bete sig haha. Men vi rullade bara över några enkla linjer som stod uppe på cirka 40-50cm, inte så mycket fokus på form utan ville mest ha en ärlig och bra bjudning utan att det blev för mycket hets. Vi har en hel del att jobba på men är ändå så nöjd över att hon kunde hålla sig någorlunda i skinnet! Travade av noga i en lång och låg form med mycket stretch.
 
 
Efter det stod vi i spolspiltan i skötarhuset ett tag då jag ville tvätta hennes svans som var alldeles gul och smutsig samt spola av benen. Blev en hel del pyssel, man tappar bort tiden så himla lätt! Nöjda och glada var vi båda iaf efter några timmars fix.
 
Ett nytt och fint täcke sitter på, från favvomärket!

Kommentarer
Postat av: Sandras Riddagbok - unghäst, inridning

Det där Schockemöhle-täcket är ju bara för snyggt!

2013-04-05 @ 07:37:21
URL: http://www.sandrasriddagbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0