Tredje passet

Idag körde jag tredje, hårda löparrundan för den här veckan vilket känns grymt. Normalt brukar jag inte hinna såhär mycket när jag har skola, häst och jobb men jag har varit effektiv den här veckan och verkligen velat pressa nu när jag känner att träningen dundrar framåt. Så idag efter jobbet körde jag ett jobbigt pass i backarna där jag bokstavligen mördade mina ben i cirka 45 min... :P Skitjobbigt men så skönt när jag var klar! När jag kör backe tänker jag hela tiden pressa, pressa, pressa LITE TILL för att man verkligen ska ta i hela vägen upp. Kom hem och la mig på gräsmattan och körde lite styrka när jag ändå var igång. Känns bra nu.

Imorgon blir det en fjärde runda. Ska även rida ett dressyrpass på Saga samt kanske hinna med lite styrka också. Kommer även lägga ut resultatet för hela den här veckans sammanlagda träningar från min iForm dagbok!

Måste förresten tipsa om jättebra byxor från Nike som jag använt mig av i snart 4 hela år. Jag har två par som jag varvar med när jag löper, powerwalkar, fysar eller övrig träningsform. Dom är lagom tjocka, perfekt passform och otrolig kvalité. Är inte den exakta modellen på bilden men liknande. Kan ta bild och visa!


Bildkälla

Kommentarer
Postat av: vira

snygg header

2012-03-18 @ 15:45:38
URL: http://viras.blogg.se/
Postat av: Sara

Bloglovin' byte? :)

Kram!

2012-03-18 @ 16:31:36
URL: http://ponnypollarna.blogg.se/
Postat av: Sara

sv; Men tack så jätte mycket för din kommentar! :) Jag gillar inredning och är just nu rätt nöjd med sadelkammaren (man kmr alltid på något nytt man vill ändra på haha) men önskar att den var lite större ibland haha :)

2012-03-19 @ 09:51:21
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: iiiden

härligt!:)

2012-03-19 @ 21:58:17
URL: http://iiiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0