Herregud

Jag vet seriöst inte vart jag ska börja. Vet inte vad jag ska ta mig till. Kan faktiskt inte förstå vad som har hänt, vad jag har lyckats med. 

För tre år sen började jag jobba mot ett mål som skulle ta mig tre år, massor av skrik och tårar, hat, ilska, utmattning, depression, ångest, vilja, kämparglöd, målmedvetenhet, tidiga mornar, sena kvällar, sömnlösa nätter, oändlig trötthet, en stark fightingspirit samt tro på mig själv att klara av. Igår, fredagen den 6 juli 2012 kunde jag på riktigt faktiskt pricka av ett av mina tyngsta års- och livsmål någonsin; att klara av IB och få diplomet. Jag har fått mitt IB-diplom. Jag har klarat av IB. Jag gjorde det, utan att ge upp.  

JAG GJORDE DET! Jag lyckades!! Jag är så fruktansvärt lycklig just nu och ni anar inte vilken lättnad och glädje jag har inom mig. Jag sa hela tiden att "Jag kommer klarar av det, för att jag vill och jag kan". Folk tryckte ner, folk pratade, folk tvivlade och folk var negativa. "Du har häst", "Du jobbar", "IB är en av världens svåraste utbildningar", "Du kommer att faila om du inte tar bort allt annat du gör i ditt liv". Sånt här KASTADES över mig, dag ut och dag in. Jag brydde mig inte utan stog upp för vad jag ville och DET, det är vad jag är mest stolt över idag. 

För att jag visste att jag skulle klara av det om jag bara bestämde mig för att det går, men att inte låta mig påverkas av ANDRAS viljor och tankar var den största utmaningen av allt. Att alltid veta hur många som tyckte att jag var en idiot som inte gav upp. 

Så, gott folk. Nu kan jag stryka ett av årets maffigaste mål. Ni ska bara veta vilken känsla jag bär på inom mig just nu, hur fantastisk jag känner mig och hur jäkla stolt jag är över mig själv. 

Och juste, för att dagen skulle bli ännu bättre igår fick jag även ett telefonsamtal från Din Sko som berättade att efter tre intervjuer vill dom nu anställa mig, så från och med tisdag är jag anställd hos Din Sko! Igår var en av mina bästa dagar någonsin, jag nådde två av mina tuffaste mål ever på samma dag!

Det handlar om att aldrig vilja ge upp, inget annat.

Kommentarer
Postat av: Anneli Johan

Hej. Jätte kul att du klarat skolan . Sedan ett stort GRATTIS till jobbet i Kista :). Nu är det nära till oss . Du är välkommen till oss . Kram

2012-07-08 @ 08:24:46
Postat av: vendela asplund

ååååååhh va kul :D

Svar: Ja visst är det, helt fantastiskt känns det! :D
Sabina Borenius

2012-07-12 @ 12:02:37
URL: http://hillaryochfleur.blogg.se
Postat av: Jeanette

Grattis! Jag förstår att du känner dig stolt och glad! :D

Svar: Tack så jättemycket! Det känns fortfarande helt fantastiskt :)
Sabina Borenius

2012-07-13 @ 12:43:55
URL: http://jeeanette.blogg.se
Postat av: Elin

Stort stort grattis och grymt bra kämpat! Vi, alla läsare, tvivlade aldrig på dig :) Grattis grattis fina du!

Svar: Åh tack så jätte, jättemycket för dina fina ord, dom värmer :) Tack igen!! Kram
Sabina Borenius

2012-07-18 @ 21:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0