Kommentarer

Nu de senaste dagarna har det trillat ner en hel del kommentarer om frågestunder, bloglovin och tävlingar.

Jag kan säga såhär; har jag en fråga om/till en person med blogg så kommenterar jag och ställer den. Ser jag att det är frågestund så ställer jag min fråga då också. Men det skulle aldrig falla mig in att gå in till en persons blogg som jag aldrig läst och ställa en fråga. Så därför förstår jag inte de som ber en att ställa en fråga i deras frågestund, hade jag läst bloggen och varit intresserad hade jag väl redan gjort det? Vad är det för mening med att "fiska" efter frågor? Har man läsare som är engagerade och intresserad av en så lovar jag att frågorna kommer utan att man ber om det.

Samma sak med bloglovin och tävlingar. Jag är aldrig med i tävlingar, men hade jag velat vara med i en tävling hade jag anmält mig om jag läste bloggen. Hade jag tyckt om bloggen och velat följa den människan hade jag utan tvekan lagt till den på bloglovin, för det är så jag hoppas att dom som läser min blogg gör. Bloglovin är till för att följa bloggar som man vill fortsätta läsa!

Annars, fortsätt kommentera! Som ni vet älskar jag att få höra era åsikter, idéer och kunskap så det vill jag inte att ni ska dra ner på :)


Kommentarer
Postat av: Julia

Håller verkligen med dig, får flera sådana kommentarer..

2012-04-09 @ 00:52:03
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0