Agriahoppet och Stockholm Trophy Semifinal

Ikväll var det dags för semifinal i både Stockholm Trophy och Agriahoppet där sex ryttare från varje klass gick vidare till finalen imorgon.

I Agriahoppet var det Natasha Pedersen och Beach Belle som tog hem vinsten. Övriga placerade var 2. Matilda Petterson på Corace, 3. Amanda Eriksson Lucky One, 4. Linn Skjetne på Quite Lucky, 5. Hélen Lagergren på Hobie Cat N och 6. Jennikka Päivinen på Little Willie John.



I Stockholm Trophy som sponsras av Hööks tävlade ryttarna mot varandra på tre olika höjder. Det började på 1.10m för att sedan till slut höjas till som max 1.30m. Alla mot alla på olika höjder alltså. Här segrade Sissela Smith på Bahia Cabana som hoppade 1.30m. Övriga placerade och som gick till finalen imorgon var 2. Susanne Fälldin på Tryope C 1.10m, 3. Emelie Johansson på Esquire 1.10m, 4. Jennikka Päivinen på Little Willie John 1.20m, 5. Tina Andersson på Campione 1.30m och 6. Emelie Karlberg på Artemis 1.10m.



Dessa ryttare får vi alltså se i respektive final imorgon. Resultaten kommer självklart upp här när klasserna är avgjorda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0