Tack för hjälpen!

Tack vare en läsare fick jag tips om en hemsida där dem sålde produkten jag var ute efter, så nu är den plus en annan sak påväg hem till mig. Tusen tack för hjälpen!

Det var några som tipsade om Horseman's One Step och sa att den var jättebra, jag har länge velat prova den men tycker det är lite dyrt.. Men kanske det är värt dem pengarna, eftersom att alla verkar tycka det är super?


Bildkälla

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag tycker den är kanon att "vardagsputsa" med! Lädret blir mjukt och rent men inte så återfuktat som det kan bli med tjockare läderbalsam.

2011-03-24 @ 00:04:46
URL: http://stinamarkan.se
Postat av: Sanna Olsson - frågestund på bloggen!

Den är bra! :)

Postat av: natalie

jag tycker den funkar kanon, den finns ju att köpa på hööks :)

2011-03-24 @ 09:42:01
Postat av: Linnéa

Horseman's One Step är toppenbra - men gör inte rent. Jag har jobbat i holland, tyskland och beligen som prof. hästskötare åt eliten så jag ska hjälpa dig haha. Du ska alltid ha mkt vatten o tvål, det får gärna rinna! Gnugga som bara den, alla hårrester och svettrester ska bort. Testa dra med nageln på lädret så ser du vart det är smutsigt. Sedan torkar du rent med en trasa och fettar/oljar in. Bästa är att olja in med en fårskinnshandske! :)

Så köp inte Onestep, den fettar bara utan att göra rent och blir som ett lager på lädret tillslut.. Använde den i början i holland innan vi kastade den åt helvete så dåligt som det blev haha. Carr & Day & Donn använder jag själv hemma i stallet, annars är CWD, Stübben och Equipes saker väldigt bra också. En hederlig gammal glycerintvål funkar toppen, satsa en 50-lapp extra på oljan/fettet så blir det bra ska du se! :)

2011-03-24 @ 13:01:23
Postat av: marre

sv: okej :) jaa jag kör på samma sak, börja lite lägre för att komma ut och få lite självförtroende :)

2011-03-24 @ 21:39:06
URL: http://clarquists.blogg.se/
Postat av: Sara- Hamreryttarna

sv: Jaha, vad synd! :/

2011-03-24 @ 22:13:30
URL: http://hamreryttarna.blogg.se/
Postat av: Emma Elfstrand - hästblogg

den är grym! speciellt för en latmask som mig ;)

2011-03-25 @ 12:10:17
URL: http://catago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0