Nu är vi anmälda

Det blir en himla sen start på tävlingsterminen i år igen, men men.. Första tävlingen är iallafall planerad till 10 April och det fick bli i hoppning då det är sjukt svårt att hinna anmäla sig till dressyrtävlingarna och jag vill inte vänta hur länge som helst på att tävla. Tävlingen är på Sollentuna, och som jag nämnt tidigare tycker jag väldigt mycket om Sollentuna som tävlingsplats så det ska bli kul att åka dit igen fast med Saga!


Kommentarer
Postat av: Jossan

Härlig bild! Saknar sommaren något enormt när man ser denna bild... :)

2011-03-06 @ 00:32:17
URL: http://goodness.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

lycka till

2011-03-06 @ 10:34:56
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Tove - Ridsport & Foto

Dit ska jag och fota (:

2011-03-06 @ 17:00:15
URL: http://londoninmyheart.blogg.se/
Postat av: mikaela

Ibland känns det som om man tar lite vad om finns pga brist på passande tävlingar tyvärr :( fast jag måste ju säga att jag ändå gillar det nya systemet, det handlar om att planera och anmäla sig i tid. Bortlottning var ju rent ut sagt tråkigt, man kunde liksom inte planera och var det långt man skulle åka är det inte så kul att bli bortlottad i ena klassen. Det fick väl dock för och nackdelar med båda sätten tyvärr... Men som sagt jag föredrar nog det nya, planering och att vara ute i god tid ska löna sig :)



/ Mikaela - ena halvan av ryttarduon, ryttarduon.blogg.se

2011-03-06 @ 18:08:39
URL: http://ryttarduon.blogg.se/
Postat av: Micke

Hej Sabina! Vad ska du starta för klasser? Ska se om man kanske kan anmäla sig till en 90-klass eller så, han lär ju komma hem den helgen tror jag, fast skulle iofs. behöva träna lite innan. Men vill komma ut nununu! :P

Tänkte egentligen bara tipsa om att vår klubb ska ha en lokal tävling i maj, tror det var 8/5 eller något sånt (?). : Lär väl bli 90, 100 å 110 eller så kan jag tänka mig. Tror d e helt okej att tävla där. Har ju inte flyttat dit än, så vet inte egentligen. Men vet ju att de har ett ridhus på 80*25 och en ridbana på typ 70*30 eller 70*35 eller något sånt, så oavsett om det blir inne eller ute (förmodar ute?) så lär det vara stort å rymligt vilket passar våra busar. Vore superskoj om du skulle kika förbi och starta någon klass. Vill se Saga live, å så kan vi ju göra upp om första och andra placeringarna vettja! ;P

2011-03-07 @ 00:45:37
URL: http://ridingartdeco.blogg.se/
Postat av: Micke

Tror inte tävlingen ligger uppe på tdb än dock, vet inte om de lägger upp den senare eller hur de gör, men själv behöver jag bara anmäla mig via mail osv. så kan fixa åt dig med om du är intresserad. Men det är en riktig lokal tävling hur som, inte P&J eller så.

Klubben heter Skånsta Ryttare, om du vill kika på nätet. :) Kram!

2011-03-07 @ 00:47:26
URL: http://ridingartdeco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0