Dagens Ridpass

Det blev lite ändring i min planering för dagen, middagen var nämligen flyttad till imorgon men då kan jag nog inte.. Vi får se!

Red iallafall ut som planerat och idag var det uteritt med mycket kondition. Jag red bort till ett par ängar där jag trodde det var plogat- men det visade sig att jag hade fel. På vägen dit hann vi iallafall galoppera en relativt lång sträcka och då jobbade jag henne mest i en liten lägre form och samlad galopp men med power i. Jag stog även upp i lätt sits. Hon kändes riktigt fräsch faktiskt! Väl på ängarna blev det som sagt inte som planerat då hon bara sjönk igenom snön hela tiden, så jag vände och red tillbaka till grusvägen och galopperade på samma sätt fast i andra varvet. Lite stelare i vänster än höger var hon. Jobbade även mycket sidförande i skritt och trav. Blev en rätt så lång tur, cirka 1 timme och en kvart var vi ute. Det blev även mycket klättring i backar både påväg dit och hem.


Kommentarer
Postat av: kajsa

Låter som en härlig tur =)

men snön kan ju gärna få försvinna..

2011-03-01 @ 22:33:55
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: Micke

Tja snygging!

Såg att du kommenterat i min "gamla" blogg nu, känner mig skittaskig som inte svarat haha, men ja, det verkar som att det löste sig iaf. och vi kom ändå inte ner fören på fredagen, så hade inte kunnat hjälpa dig iaf. :/

2011-03-01 @ 23:41:14
URL: http://ridingartdeco.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Vinn bloggsvar's inbjudan!

http://ridersjumping.blogg.se/2011/february/vinn-bloggsvars-inbjudan.html#comment



Ursäkta ifall du ej accepterar reklam kommentarer.

2011-03-02 @ 08:43:07
URL: http://ridersjumping.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

Kommer du till Säva i sommar? =)

2011-03-02 @ 16:54:25
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0