Nacken inte bra

Usch vad ont jag har idag. Har knappt kunnat sova pga smärtan och nu när jag skulle resa mig upp ur sängen krampade hela nacken och ryggen ihop sig. Mina armar och ben känns helt ihoptryckta. Vill inte tänka på hur ont Saga måsta ha i kroppen också..

Tror att vi ska iväg in till läkaren idag för att få en bedömning, se om vi behöver gå vidare till en kiropraktor eller så. Funderar även på att ta ut en till Saga för att kolla igenom henne, vad tror ni om det? Är kiropraktor något ni skulle rekommendera?

Jag ska iaf försöka äta lite frukost nu och sedan får vi se vad som händer. Tror jag ska gå en promenad med Saga idag, stretcha både ben, nacke och hals och ge henne en ordentlig borstning.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Usch.. såg filmen, inge vidare!

Jag föll av på de viset och gick nästan direkt till kiropraktorn. Kunde knappt röra mig på morgonen, och det kändes som jag hade en låsning på något ställe. Jag kan meddela att det blev mycket bättre efter att jag hade varit där, men kan varna dig för att du kanske måste gå dit flera gånger efter det. Det med saga får du nog avgöra själv. Eftersom hon inte visar nånting så kanske det inte är något speciellt, men hon har nog förmodligen sträckt sig. Du märker ju lite senare om hon börjar sparka bakut och ha sig när du sitter upp för då kan det vara en låsning.. =)

2011-06-06 @ 12:41:59
URL: http://johannaaolsen.blogg.se/
Postat av: Emelie

Testa smörj in dig med hästliniment! :-) Det fick jag tips om när jag och hästen gick omkull. Dock hann jag aldrig testa, men det ska tydligen hjälpa.



Jag tog ut en equiterapeut till hästen, hon sa att hon inte ville komma förrän 4 dagar efter omkullridningen för om det blev några djupa sträckningar eller liknande så syns inte dessa sträckningar förrän ca 4 dagar efter på hästen. Så hon kom 5 dagar efter omnkullridningen, han hade spänning i halsen och låsning i ryggen förmodligen för att han fick en smäll av bakvalvet när han ramlade på rygg.



Efter det besöket var han precis som vanligt igen, jag tyckte han kändes lite stel och grinig dagarna innan equiterapeuten kom ut, och det är ju inte så konstigt egentligen.



Så jag rekommenderar absolut att ta ut en kiropraktor eller liknande =)

2011-06-06 @ 17:37:50
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Det är otäckt att gå omkull. Hoppas ni klarat er hyffsat! Jag hade nog tagit ut en kiropraktor för att känna igenom hästen, de har stora kroppar o man ser inte vad som händer på insidan. Bättre att ta en extra åtgärd. Ang din nacke tycker jag definitvit du ska kolla upp det om du inte är säker på att det är musklerna som tagit stryk, då är hästliniment super! Krya på er!

2011-06-06 @ 20:34:28
URL: http://teamjohansson.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

SV; Skönt att få bort hakarna! Återbesök är nog det bästa om det var för mycket för att ta första gången. Håller tummarna att det räcker med det ni gjorde första gången!

2011-06-06 @ 23:10:26
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Erika

Vad läskigt att gå omkull sådär:(.

Konstigt, när ni bara galopperar på kortsidan! Jag skulle inte vilja rida på det underlaget, ser farligt ut. Vart är det?

Ang att ta ut någon så skulle jag nog avvakta några dagar och se hur hon känns. Såklart att hon är lite öm och mörbultad, men det släpper säkert av sig själv. Om något är knas sen så känner du äskert det när du rider.

Men du borde ju gå och kolla dig själv! Det är nog ett "hårdare" fall för dig som människa...

2011-06-07 @ 10:10:43
Postat av: Julia

Läskigt att gå omkull så.. :/

2011-06-09 @ 11:33:51
URL: http://livetsomponnytjejer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0