Onsdag

Idag har jag varit i skolan, jobbat och sen åkt till stallet. Red inte idag utan borstade bara lite extra länge. Vi myste som vanligt haha.

Det blir ingen terräng på lördag för att det var för få anmälda. Jättetråkigt! Men på söndag åker vi iväg på något som man minst skulle kunna tänka sig om oss...

... nämligen på dressyrtävling! Yes, ni läste helt rätt! Dressyr, jag och Saga. Haha jag åker mest för att vi ska komma ut lite och bara rida runt, har inga krav som helst hur det ska bli. Kan iallafall säga sen att vi har startat dressyr tillsammans, ovasett hur det går :D Som sagt, inga krav utan vi ska bara ha kul.

Jag fick ett jätteintressant mail häromdagen som jag hoppas kunna presentera så snart som möjligt... Och angående La Kim tävlingen, jag vet att den har slutat men jag har lite strul med att få kontakt med sponsorn just nu. Så fort det är löst kommer vinnaren upp här!!


Kommentarer
Postat av: Lina

Kul! Lycka till på tävlingen

2010-05-06 @ 00:11:42
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: warnmark -häst&fotoblogg i ett!

Det kommer gå jättebra på söndag ska du se :D

2010-05-06 @ 08:50:13
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Siri

vad kul! :D Hoppas det går bra, vad blir det för klass?

2010-05-06 @ 09:56:38
URL: http://callestraning.blogg.se/
Postat av: ASTRIDS TRÄNING - ny tävling i bloggen!

jag har faktiskt tävlat dressyr på levi en gång..:P precis när vi köpt honom. inte så lyckat resultat eftersom han inte kunde fatta vänster galopp då hehe

2010-05-06 @ 13:59:40
URL: http://astridstraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0