Produktrecension

Produkt: Sprenger Bow Balance stigbyglar


Produktbeskrivning: Optimalt balanserad stigbygel med System-4 och bredare stigbygelplatta för extra komfort och balans. Ger dig svikt i varje steg hästen tar vilket skonar dina leder och ligament

 

Pris: 1400-1800 kr, det är väldigt olika beroende på vart du kollar. Jag köpte mina för cirka 1600 kr, men vet att andra köpt dem för mindre respektive mer.


Utvärdering: Jag har den nyare modellen av stigbyglarna, den till höger som är något lättare än den tidigare modellen och de har ändrat designen lite. Jag har mycket problem med mina knän och hade alltid ont när jag skulle sitta av tidigare, det sköt ut som blixtar i knät och ibland kunde de vika sig under mig så fort fötterna nådde marken. Men sen jag började använda dessa, vilket var i oktober 2009 när jag fyllde år och fick dem, har jag faktiskt inte ont längre. Jag trodde inte alls på att det skulle funka eftersom att det hela tiden kommer så många nya produkter som sägs göra det bättre för dig, men dessa kan jag verkligen rekomendera! Jättebra svikt och verkligen sköna att rida i. Och som sagt, för oss som har problem med knän eller liknande är de guldvärda.

 

Betyg: 5 av 5

Finns att köpa i välsorterade butiker så som; Lyckås Ridsport, Hästbiten Ridsport, Filippas Ridsport mf.

 Kommentarer
Postat av: natalie

http://ostmannatalie.blogg.se/?tmp=30111221 tipsa andra oxå :)

tycker vi ska göra detta! länge kvar dit men man kan alltid bestämma i förtid :)

2010-03-30 @ 11:13:31
URL: http://ostmannatalie.blogg.se/
Postat av: natalie

Men gud vad härligt! :D

sprid det till andra också vettja :)

2010-03-30 @ 15:42:44
URL: http://ostmannatalie.blogg.se/
Postat av: tova

undrar om du tror jag kan ha nytta av dom då jag

har problem att få ner hälen och kan få ont i knäna och vristerna när jag rider lätt och ibland när jag har hopp läder då jag sak stå i hoppsits,tror det kan bero på att jag bara har ridit dressyr i ca tre år ibland lite i skogen men då har det varit mycket ner sittning (ursäkta för alla stav fel)

2010-03-30 @ 18:07:50
URL: http://tovanilzen.blogg.se/
Postat av: Erika

Har också sådana stigbyglar, och jag håller med! De är toppen!

2010-03-30 @ 21:00:51
URL: http://nogg.se/shazli
Postat av: Sofia

har också problem med mina knän när jag hoppar. fick de nyare av mamma och sedan första gången jag hoppade med dem har jag inte haft ont. de är så jäkla bra!

2010-03-30 @ 23:52:28
URL: http://kumpumaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0