Svar;

Jag är 15 år tycker du jag ska köpa ponny eller häst (164cm) ska nu köpa men är osäker.. vad skulle du gjort :) det är min första egna.
Svar:
Jag var femton när jag fick Saga, eller jag skulle fylla sexton. Eftersom att det är din första häst skulle jag nog köpa en ponny, helt enkelt för att det faktiskt är något speciellt med ponnytiden som man inte vill missa. 164 cm, är det hur lång du är? :P Eller är det storlek på hästen? Iallafall, vad rider du nu? Om du kanske rider ponny på ridskola och inte alls har ridit häst tror jag att det är bättre att fortsätta på ponny. Häst kan man ju egentligen rida resten av livet, ponny har du ju 18-års gränsen. Med tre år på ponny hinner du göra och vara med om mycket. En ponny är (oftast) också enklare än häst att ha och göra med, och om det är din första ska du inte ta dig vatten över huvudet.

Jag skulle köpt ponny, om du är i den "storleken" att du fortfarande kan rida och inte känner dig för stor (vilket jag gör på ponny även fast jag inte är det på alla). Som sagt, ponnytiden är det något visst med! ;)



Ponnytiden var underbar.

Kommentarer
Postat av: E - Bloggen om skönhet & mode ! - Tävling pågår !

åhh så fin :)

2010-01-14 @ 13:42:06
URL: http://hondaremelie.blogg.se/
Postat av: Astrid

vart bor du?:)

2010-01-14 @ 14:39:14
URL: http://astridstraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0