Dagens Ridpass

Det är så äckligt kallt ute så att det blev inte någon speciell lång tur idag. Skrittade ut i cirka 40 min, höll på dö. Inte roligt alls! Gick bra annars. Har morgonfodringen imorgon så det blir till att gå up tidigt, ska jobba sen. Vi var iallafall på Gladö idag för att prata om ridhus och nu är det klart så att jag kan rida där söndagar, underbart!


Tänkte också dra igång en sak; ni får önska inlägg. Vad vill ni läsa mer om? Något speciellt? Vill ni att jag ska göra en mer djupare insyn i något speciellt ämne? Vad som helst, det är bara att önska vad ni saknar här i bloggen. Jag vill ju som sagt att ni ska få läsa om allt ni tycker är intressant, tyvär är det svårt att göra alla läsare till lags men om jag kan göra lite till så tänker jag självklart fixa det. Skriv vad ni önskar att jag ska skriva om, så ska jag göra en bra text samt försöka hitta bra och fina bilder :)




Nästa tävling drar igång i helgen paralellt med Equipage-utolottningen.

Kommentarer
Postat av: Mumsie

Ta in fler bilder! :D



Skönt med ridhus ibland nu då det är så kallt ute!

2010-01-08 @ 22:04:08
URL: http://mumsie.blogg.se/
Postat av: Frieda

Åh tack! Detsamma! =) Riktigt kallt är det nu! Har kommit på mig själv med att säga nästan varje dag, "jag MÅSTE rida". Det är inte som när det är humant väder och allt bara går av sig självt och varenda sekund på hästryggen är mysig... Fyy för vintern, den får gärna vara över nu! ;)

2010-01-08 @ 22:14:14
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Martina

Visst är dom =) Har bara en nu, fick tyvärr ta bort den äldsta i måndags... Vi har alltid haft hund i min familj, svårt att tänka sig ett liv utan dom!

2010-01-08 @ 22:19:37
URL: http://martinaelize.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag vill läsa om Sabina borenius! :D <3

2010-01-08 @ 23:48:45
URL: http://thelifeashope.blogg.se/
Postat av: ebba

Häärligt! Förresten om du rider på säva, eller har hästen uppstallad där, aja, känner du till någon josefin tenor? :P har jag för mig hon heter :P

2010-01-09 @ 20:51:11
URL: http://brejjk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0