Tack!

Jag vill bara tacka er, alla läsare, för allt stöd och alla fina kommentarer jag får av er!

Att blogga får mig att må bra, jag får alltid så fin respons från er och ni peppar mig verkligen. Jag är också väldigt glad att det är så många som läser bloggen varje dag. Räknade just ut att det är hela 2000 och lite till som läser bloggen varje vecka. Visst, det är inte något Kenza-tal, men det är inte det som har betydelse för mig. Bara det att det faktiskt är någon som vill följa min vardag med Saga, som läser och tycker om det jag skriver och som ger mig och Saga underbara kommentarer- varje dag. Det betyder för mig.

Hoppas ni haft en underbar <3-dag, jag har iallafall det tack vare min mamma, gulliga sms från vänner, alla på Runsten men först och främst Saga som ger mig lyckorusningar varje sekund.

Många och stora kramar till alla som tittar in här :) Jag har ju ingen aning vilka det är som läser här varje dag, men lämna en kommentar så kan jag få ett hum om er :P


Kommentarer
Postat av: Frida - en hästmänniskas vardag

Jag följer dig på bloglovin så jag läser varje dag :)

Tycker du skriver jättebra och det är riktigt intressant att läsa :D

2010-02-15 @ 10:55:52
URL: http://fridaelmlundare.blogg.se/
Postat av: Ebba ♥

Hejsan! ♥

2010-02-15 @ 13:16:01
URL: http://ebbaho.blogg.se/
Postat av: Ebba ♥

Vad gör du idag då? ♥

2010-02-15 @ 13:20:25
URL: http://ebbaho.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag följer din blogg :) och det är för att du alltid skriver så bra, roligt, intressant osv. men mest är det för att du verkar vara en så himla jordnära person som verkligen bryr sig om hästens välmående framför allt annat :D stort plus för det!

2010-02-16 @ 11:39:50
URL: http://mikaelaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0