Sprenger bett hos Stockholms Häst Butik

Fick just ett mail från Stockholms Häst Butik, de berättade att man kan hyra bett där! Så på torsdag ska jag dit, jag har ingen häst då så det passade bra. Ska försöka fota lite också, om det är okej för ägarna :)

Glöm inte tävlingen jag har i sammarbete med Stockholms Häst Butik.






Ska först och främst kolla det här bettet.


Kan ni påminna på mig imorgon att jag ska mäta Sagas bett?? Annars kommer jag glömma det!

Kommentarer
Postat av: MLI - ryttaren på väg upp till hög nivå.

vad är det för slags bett ?=)

2010-02-08 @ 14:07:19
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/
Postat av: Majaa. [ baramajaas ]

vad är bett för något? :$

2010-02-08 @ 19:20:11
URL: http://baramajaas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det bettet har jag använt till en het ponny och det funkade bra, viktigt är att det inte blir för långt. Eftersom det har Dringar inverkar det även på nacken. Jag tror det kommer passa din häst som komplement till pelham. Dock tycker jag pelham är bättre än tredelade då det är mer lämpat för "finlir". Ska bli intressant att höra vad din häst tycker om det. Min nya häst tyckte det var bedrövligt redan i stallet ska dock prova igen. Använder tvådelat eller hackamore då hon är extremt känslig.

2010-02-09 @ 13:39:01
Postat av: Erica

Jag har exakt det bettet.(men använder det inte just nu) min häst är dock lite starkare på det än på det andra tredelade med fasta ringar jag har för detta är lite tjockare (sä därför fortsatte jag med det gamla). Men så SUPER att man kan låna bett. Då behöver man ju inte köpa om det inte säker passar, det kostar ju lite att köpa. ca 1200kr tror jag det var. De är aningens stora i storleken. Köpte en storlek mindre än vad min häst brukar ha och det var perfekt ;)

2010-02-10 @ 13:06:23
URL: http://ericasjostrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0