Härlig måndag

Det är måndag och strålande väder här i Stockholm, jätteskönt. Jag slutar om en halvtimme och då ska jag hem och sen gå till stallet direkt så att jag hinner rida ut när det är fint väder. Sen ska jag hem och jogga för att spendera hela kvällen med plugg. Har en hel del att ta hand om nu.


En liten del av dagens schema


Blir galen

Dagen har spenderats med billetande. Rättare sagt, hela helgen har spenderats för att försöka hitta en (eller två?) ny bil då vår gamla är såld och nu ska vi alltså ha en ny. Vår får se vad det blir, jag vet iaf vad jag vill ha...

Såhär ser min kväll ut. Inte rolig alls kan jag tala om för er, matte har aldrig varit ett ämne jag tycker om även fast jag oftast förstår och får relativt bra resultat. Jag kan verkligen inte hitta någon glädje i det ämnet alls.. Så det här är med andra ord rena mardrömskvällen för mig. Men vad gör man inte för att få bra betyg?


Reebok Easytone

Nu har äntligen ett par Reebok Easyyone blivit mina! Jag hittade dom för halva priset igår och kunde inte motså att köpa då jag önskat mig dom i över ett år. Jag köpte ett par för Outdoor då jag mestadels är ute.

Provgick i dom igår, var ute på en powerwalk på 40min och det kändes riktigt bra. Jobbade i både backar och på rakt spår, och när jag vaknade idag hade jag träningsvärk i rumpan och vaderna. Betyder att dom ger resultat! Jag kommer att variera dagarna nu med att powerwalka i mina Easytone och jogga i mina löparskor för att få ut mer av min träning.

Här är några fler bilder:Mål och Tankar 2012

Nu har jag kommit på mål och visioner för 2012. Som jag sa tidigare tycker jag att det är svårt att sätta ord på det man vill uppnå, men nu har jag faktiskt lyckats ta fram några punkter:Jag är faktiskt nöjd över min lista! Tror inte att jag kommer hinna få igenom alla punkter men några är jag helt säker på att jag kommer fixa. Vad som är mest skönt är att jag inte känner någon prestationsångest utan jag ser dom här punkterna mer som inspiration och ett bra bollplank att ha när motivationen tryter. Känner på mig att det kommer bli ett riktigt bra år, har nog aldrig kännt mig såhär positiv och stark.

Tandcheck

Hur ofta låter ni en veterinär kolla till era hästars tänder? Gör det ni en gång per år, mer eller mindre?

Jag kan säga att innan jag fick Saga så gjorde vi inte så här noggranna och täta tandcheckar. Den enda gången vi kollade Ronda i munnen var vid ett vaccinationstillfälle har jag för mig. Vi åkte inte in till klinik en enda gång för att endast kolla hur hon såg ut i munnen, utan vid den där enstaka gången kom veterinären ut till oss.

Med Saga därimot har vi varit tvugna att åka in och kolla tänderna med väldigt korta mellanrum. 2011 var vi först inne ibörjan av juni och sen åkte vi in i oktober igen då hennes tänder behöver raspas ofta. Vi ska in igen i april så det är bara två månader kvar. Anledningen till varför vi har varit tvugna att åka in så ofta är att hon har haft långa hakar och vassa kanter som inte sköts från tidig ålder och därför tar det lång tid för veterinärerna att raspa ner dom till normal höjd. Dom kan inte ta allt vid ett och samma besök eftersom det skulle vara för mycket för hästen.Efter att ha varit tvungen att ha så täta och ofta besök för tandcheck kommer jag i framtiden alltid ha som regel att kolla hästens mun minst en gång per år. Har hästen inga problem behöver man ju självklart inte kolla mer än vad som behövs förutom om man märker att hästen börjar bete sig annorlunda i munnen.

Så, hur gör ni med era hästars tänder? Några speciella årsrutiner eller liknande?

Här har jag skrivit ett inlägg hur ett tandläkarbesök kan gå till.
Här är ett inlägg med några tips inför, under och efter besöket.

Lite rörigt

Som ni kanske märker så är det VÄLDIGT rörigt här nu. Jobbar för fullt för att få det bra men det tar tid och jag har andra saker som måste prioiteras också. Men snart är det helg och då ska jag sätta mig ner ordentligt för att allt ska bli som jag vill!


Kraft eller havre

Spånar vidare på mitt foderinlägg för några dagar sen.
Nu tänkte jag höra vad ni fördedrar eller vad ni ger era hästar, Kraft eller havre?

Till Ronda hade jag i början havre, för att sedan gå över till kornkross men gick efter ett tag över till havre igen. Med Saga har jag alltid haft Kraft. Har blandat både Kraft grund och Kraft sport. Tycker att det funkar bra, men jag har aldrig provat t.ex. havre så kan inte riktigt säga om det funkar eller inte. Nu vet jag inte vad havret ligger på i dagsläget men nackdelen med Kraft är att det är relativt dyrt.


Lycklig

Yes!! Jag är så glad! Fick tillbaka en svenskauppsats som heter Paper 2 som vi skrev förra veckan och som är riktigt, riktigt svår. Gissa vad? Jag fick 25 av 25 vilket är en solkar 7 och därmed högsta betyg! Behövde verkligen få det här resultatet, och speciellt få höra dom orden som min lärare sa. Vi hade ett seriöst samtal om att jag skulle skicka in mina uppsatser till ett bokförlag för vidare jobb samt några fler fina ord... Vet inte om jag kommer göra det just nu, men jag tog verkligen till mig av hennes beröm.

Nu är jag riktigt taggad för att plugga och framförallt börjar jag inse vilken chans jag egentligen har till bra betyg, jag kan få de poängen som behövs om jag fokuserar till 150% på skolan nu. I och med detta har jag tagit ett beslut som jag kommer berätta om senare, för att nu har jag börjar prioitera och planera in i det minsta.
Hur ofta putsas utrustningen?

Hur ofta putsar ni er läderutrustning? Är ni noga och gör det efter varje ridpass eller blir det då och då när ni har tid?

Jag försöker att smörja efter varje ridpass men nu på vintern tycker jag det är jobbigt med all kyla. Jag är ju köldallergiker så mina fingrar och resterande kroppsdelar tar typ livet av sig när jag ställer mig och putsar i -10. Men annars försöker jag alltid dra av sakerna den yttre smutsen, och sen kör jag en storrengöring av allt lite då och då.


Pirrar i magen

Fick hem två brev idag, öppnade och fick ett nervöst pirr i magen. Har några extremt viktiga veckor framför mig! Vill inte avslöja vad det är men ni lär får veta inom en snar framtid :)

Annars då? Jag är helt slut efter ännu en jobbhelg och ett onaturligt högt berg med plugg. Saga blev överlycklig när snön kom och är lite odräglig till och från för att hon blir så jäkla het. Men hon tycker som sagt att snö är väldigt roligt, och så har hon en hel del överskottsenergi som hon behöver göra sig av med. Var ute och backträna idag, då fick hon allt jobba iaf!

Har gjort några tidsinställda inför imorgon, vet inte hur mycket tid jag kommer ha över (som vanligt med andra ord). Kolla in här så får ni se vad som dyker upp. Vi hörs!


Hur mycket hö ska hästarna ha?

Hur många gånger fodrar ni per dag? Hur mycket hö respektive kraft får era hästar?

När Saga blev skadad och hon fick boxvila i cirka 3 veckor drogs hennes kraftfoder in helt och istället ökade jag på höet. Hon höll sig otroligt bra i kroppen, och när jag satte igång henne valde jag att börja med kraftfodret igen fast i betydligt mindre mängd jämfört med tidigare.Nu, cirka en månad senare är hon finare i kroppen än hon någonsin varit! Jag har egentligen alltid hört att man ska dra ner på kraftfodret så mycket som möjligt och försöka ge hästarna mer hö om man kan, men man kan säga att jag varit "blind" för detta och istället gett kraftfoder och normalt med hö. Med normalt menar jag vad som brukar ges i stall. I alla dom stall jag stått har hästarna alltid fått relativt mycket kraftfoder och med kraftfoder menar jag kraftfoder, mineraler, betfor, extra tillskott etc, och detta är något jag tror har varit lite av en trend bland vissa hästmänniskor. Att ge mycket extrasaker fast hästarna egentligen inte alls behöver det.Läste på ett forum om att ny forskning visar att det är bättre om hästarna endast äter hö på morgonen och kvällen och att kraften ges på eftermiddagen istället. Detta för att hästarna är så stressade vid fodringar så som morgon och kväll att dom kan utveckla magsår och kraftfodret hade en viss bidragande effekt.. Något i den stilen, ska se om jag kan hitta artikeln igen! Var iaf väldigt intressant och jag tog verkligen åt mig.Så nu har Saga en högre mängd hö och en mycket mindre kraftmängd. Målet är faktiskt att kunna ta bort kraften helt på morgonen, men jag vill ge det lite tid att vänja om eftersom hon är helt igång nu. Men än sålänge måste jag säga att resultatet är över förväntan, kroppen är riktigt fin faktiskt.

Projekt 30 dagar

Ett nytt hälsoprojekt har dragits igång! Träningen är viktig för mig nu när jag har så extremt mycket att göra hela tiden, och det hjälper mig att koppla av när jag är sådär jobbigt stressad.

Så förutom simprojektet som jag pysslar med (som förövrigt går super) så har jag tänkt ut ett litet miniprojekt under 30 dagar. Kallar det kort och gott för "Projekt 30 dagar". Från och med den 20 Januari fram till och med den 20 Februari ska jag göra 40 situps varje dag samt 20 armhävningar, för att sedan efter 30 dagar se om det har blivit någon skillnad i både muskelmassa och styrka. Jag har tagit före-bilder för att kunna jämföra om 30 dagar. Detta är ett väldigt enkelt och egentligen simpelt sätt att få in träning i den hektiska vardagen, plus att det är givande och roligt!


Källa

Tycker om sånna här småprojekt, det gör att man hittar motivationen lättare i vardagen. Jag blir taggad till att vara produktiv när jag har ett klart mål framför mig, vilket jag har nu! Ska bli kul och se vad resultatet blir.

Dagens Fråga
Svar; Hej Frida! Självklart kan jag försöka hjälpa dig.

IB är utan tvekan den svåraste utmaningen jag haft i mitt liv, och jag har ändå pysslat med en hel del. Om det är värt det? Ingen aning, inte just nu iaf. Om du frågar mig idag om det är värt det kommer jag säga nej för att just nu är jag så fruktansvärt stressad och pressad i skolan att ni aldrig kommer förstå. Det är lite mer än tre månader kvar till mina exam och jag mår illa hela tiden för att jag tänker på dom. Mina magproblem ska vi inte ens prata om.

Frågar du mig om några månader kanske jag säger annorlunda. Förhoppningsvis säger jag annorlunda. Dom flesta jag har pratat med säger att det är värt det om man gör bra ifrån sig för att det underlättar fantastiskt mycket på universitetet.

Jag är väldigt tveksam kring frågan om jag är nöjd med mitt val. Jag är nöjd och stolt över att jag har klarat mig så jäkla bra med tanke på mitt liv (häst, jobb, skola, projekt utanför) men ibland tror jag att jag hade varit gladare utan all det som snurrar i huvudet hela tiden kring IB. Samtidigt älskar jag att plugga, jag mår verkligen bra när jag får lära mig nya saker som jag tycker är intressant och jag lever för vissa ämnen i skolan. Själva konceptet att allt är på engelska passar mig väldigt bra också. Så självklart är hela IB-världen inte bara något hemskt, men IB sätter sina spår väldigt djupt.


- Det enda som syns i mitt skåp, massor med IB böcker!

Jag har ju som mål att plugga på universitet (utomlands) och det är egentligen därför jag har hängt kvar på IB för att jag vet att jag kommer ha otroliga förmåner tack vare all tid och allt plugg jag har lagt ner under dom här tre åren. Jag håller faktiskt på att förbereda ett inlägg om min framtid som kommer upp i veckan.

Om jag rekommenderar IB... Är du beredd att lägga ner hela din själ i skolan, skjuta ditt andra liv åt sidan och lägga skolan på PRIO ETT hela tiden och aldrig ge upp, då rekommenderar jag IB. Om du vet att du är stark som person, inte tar åt dig skit och har självdiciplin då kan du börja på IB. Jag har fått höja min ribba något otroligt sen jag började men det har gett resultat; jag är stenhård och oftast väldigt rak och kall i mina beslut och mitt arbetssätt. Detta ger snabba men framförallt bra resultat!

Lycka till, hör gärna av dig igen om du väljer att börja på IB och vill ha lite tips och råd. Har massor på lager efter tre år ;)


- Från ettan

Smiter in med ett hej

Har mellanlandat hemma efter en kort men intensiv skoldag. Nu ska jag gå mot stallet, fixa och rida och sen tillbaka hem för att jogga, plugga och äta. Är så stressad just nu, skolan är helt sjuk!

Kommer iaf upp ett inlägg om IB senare, en läsare hade några frågor som jag har svarat på. Även en diskussionsfråga och lite egna funderingar kommer upp. Samt mina mål för i år! Jag kan aldrig sätta mål precis när året börjar utan jag måste låta det gå några dagar för att "känna på året". Men nu vet jag på ett ungefär hur mina planer för i år ser ut!

GHS 2011, foto K.Warnmark. Hoppas, hoppas att jag kan åka dit i år igen. Inget är bestämt ännu.

Helgen

Jag har för första gången på många veckor haft en ledig och väldigt fri helg (förutom plugg såklart). Igår jobbade jag inte och hade heller ingen häst. Idag var jag i stallet på morgonen, pluggade lite på dagen och sen när kvällen närmade sig åkte jag och mötte upp Karin för att sedan dra med henne in till stan.

Vi åt lite gott och sen släpade jag med henne i kylan runt halva Stockholm. Pratade om allt möjligt och insåg att vi har en läskig och rätt så creepy sak gemensamt... Till slut var jag tvungen att åka hem så jag placerade Karin på rätt tunnelbana och talade noga om när hon skulle gå av. Inte lätt det här med tunnelbana om man inte bor i Stockholm! Det var iaf supermysigt och kul att äntligen få träffa henne igen, sist vi sågs var på GHS förra året. Långdistans vänskap ;)

Nu väntar en ny vecka som ser ut att bli lite smått galen när jag kollar i kalendern. Så med det i huvudet ska jag lägga mig i sängen och skriva klart några essays.


Saga sommaren 2010. Gillar farten i bilden, den är så levande.

En del av min middag

crop image
Goooott!


Nytt hälsoprojekt

I och med det nya året drog jag igång ett nytt projekt- i syfte att bli starkare och må bättre.

För några år sen hade simningen den största platsen i mitt liv. Jag simmade i över tio år och hade en kondition som jag vet inte vad. På grund av min lungkapacitet har jag alltid fått simma med barn i högre ålder och jag bodde i stort sett i vattnet förut.

Har nästan den största storleken på lungorna man kan ha och tydligen en ofattbar förmåga att ta upp syre, vet dock inte riktigt hur det kan gå ihop med min svåra astma. Min läkare sa att om han visade mina lungresultat för en elitidrottare skulle denna bli grön av avund. Å andra sidan skulle han nog ändå backa när han fick reda på att jag har jättesvår astma som drar ner min förmåga att använda lungorna (mina luftrör är svullna hela tiden och jag har svårt att andas, det piper och gör ont när jag tar andetag).

Eftersom hela min kropp bara är skit i stort sett (det är sönder lite var som helst) och jag går runt och spänner mig och stressar hela tiden har jag nu valt att börja simma en gång i veckan för att både slappna av och träna- på samma gång! Har även det som projekt för CAS i skolan och jag tror det kommer bli toppen. Har än sålänge varit iväg två gånger men har redan märkt skillnad.


Bildkälla

Är mjukare i kroppen någon/några dagar efter, sen kommer tyvärr spänningarna tillbaka men jag tror att ju längre tid det går, ju mindre spänningar kommer jag ha kvar. Sen har jag även märkt att benen blivit starkare och det är ju självklart något som kommer byggas upp hela tiden.

Detta kommer blir en kompletering för att öka min träning som ryttare tillsammans med fysträningen och löpningen som jag annars pysslar med.
Målet är att fortsätta hela terminen, minst en gång i veckan.

Dagens Ridpass

Nu är det snorhalt ute så det enda vi kunde göra var att skrittjobba, men det är ju supernyttigt det med.

Jobbade i sluta och tempoväxlingar. Var mjuk från början men otroligt pigg så sprang mest på tårna. Lugnade ner sig efter massor med halvhalter och jobbade igenom sig riktigt fint, var väldigt nöjd med henne idag. Det är kul när man känner skillnad på hästen varje dag som går, och att hon nu redan är mjuk och välarbetad direkt när man sitter upp. Nu vill jag att detta ska bli lika bra i alla gångarter, så ska lägga upp lite delmål för våren som kommer.

Idag såg hon ut såhär:

Sadel: Pessoa
Schabrak (syns inte): Back On Track
Skrittäcke: Glömt bort, men det är i ylle iaf
Skydd: Hansbo
Boots: Hööks


Träns: Lyckås
Pannband: Rosa Swarovski
Bett: Myler

Visste ni att...

...jag dagligen skissar på egna kläder? Detta i hopp om att i framtiden kunna göra dom till verklighet. Allt i hästväg! Jag har allt från pikétröjor och jackor till munktröjor och gummistövlar. Har även ett collage med snygga sportbehår, något jag tycker det finns på tok för lite av. Sköna och funktionella, javisst, men snygga? Nej det tycker jag att det saknas ute på marknaden! Vet exakt hur mina ska se ut, design och material.


Jag har ett otroligt intresse i just mode och kläder. Har varit intresserad sen kanske 4-5år tillbaka men det var först för 1-2år sen som jag började ta det på allvar. För mig är inte mode bara att bära ett visst, exklusivt märke utan mode är något jag skapar, som känns och ser bra ut hos mig själv. Det är verkligen en livsstil, precis som med hästarna. Färgkombinationer, ihopsättning av olika plagg, känslan som sprider sig i kroppen när jag får på mig min finaste klänning, eller glider in i ett par klackar och kan inte låta bli att brista ut i ett leende. Ger mig nästan lika mycket power-känsla som när jag är klar med en springrrunda.Som jag sa, det handlar inte om värdet eller märket. Kom ihåg att jag är uppväxt med att vara van att alltid ha det knapert med pengar. Min mamma har gjort allt för att klara av att uppfostra mig som ensamstående mamma och hon är den starkaste personen jag träffat.
Men allt jag kan köpa idag och väljer att lägga pengarna på är mina pengar, pengar jag har tjänat själv.Jag hoppas att jag kommer fixa det här lite längre fram. Det är verkligen en sån där liten dold dröm jag har, utöver mina akademiska mål och planer. Som sagt, jag har skisserna och jag har idéerna och planerna i huvudet. Det enda jag behöver nu är tid, bra och erfarna människor runt omkring mig och pengar för att det ska kunnas genomföras. Egentligen är jag en otroligt kreativ person så därför blev många förvånade när jag valde IB eftersom det är så strikt och allt är redan bestämt.
Vågar inte lägga ut skisserna på kläderna..
Men om ni vill skulle jag kunna visa en liten sneakpeak på sportbehåarna?


Godmorgon!

Godmorgon!

Just nu sitter jag på Business lektion och har världens huvudvärk plus illamående. Tog en tablett nyss, vägrar att gå hem. Har vääääääärldens panik då jag fick reda på att det är deadline för alla mina lab reports in ESS nästa vecka och jag är inte klar med någon av dom. Men det ska gå bra, har lagt upp ett högt tempo nu så jag får saker gjort väldigt effektivt samtidigt som dom blir ordentligt gjorda.

Höjdpunkten för dagen är ju ändå stallet. Jag tänkte fortsätta med galoppjobbet på Saga idag och jobba tempoväxlingar. Vill boka in en träning för Kicki snart och sen även rida någon markarbetsträning. Hon känns ruskigt fin nu, tror nästan det var bra för henne att få en så lång ledighet!
Back to school

Imorgon börjar då skolan igen. Om mindre än fem månader tar jag studenten, galet! Det betyder att det är mindre än fyra månader till mina final exams, panik..

Iaf, jag sitter här och pluggar som vanligt och ska snart gå och förbereda väskan inför imorgon. Visste ni att jag alltid packar väskan dagen innan? Hatar att stresspacka på morgonen utan jag vill ha god tid på mig för att verkligen vara säker på att allt jag behöver under dagen är med. Vill också ha tid att gå igenom kalendern och schemat för att se vilka lektioner jag har så att jag vet vilka böcker som krävs. Är PEDANTISK när det kommer till mina prylar. Mitt rum är nästan det mest dyrbara jag har, om någon rör något eller flyttar runt blir jag galen och måste gå efter och ställa tillbaka allt. Ni ska se min garderob och klädstång, allt ligger pedantiskt och perfekt vikt eller så har jag hängt kläderna noggrannt och med jämna mellanrum. Självklart i färgnyans! Även fast allt inte ser helt perfekt så har jag alltid min egna ordning som ingen får rubba på. Jag är verkligen en rutinmänniska ända ut i fingerspetsarna.

Nog om det! Den här veckan är helt okej vad gäller stressfaktorn vilket jag kan känna är skönt. Hela mitt lov var väldigt stressigt med mycket jobb så först nu när skolan börjar känns det som jag har semester haha.


Suddig bild, men såhär såg det ut för några månader sen i rummet. Nu hänger dock inte väskorna längre eftersom mina skolböcker väger alldeles för mycket!

Nya bettet

Nu har jag ridit med bettet jag köpte på Globen några gånger, det från Myler.Än sålänge är jag väldigt nöjd med bettet. Det är skarpare än ett vanligt tredelat men mildare än ett pelham, lite mitt i mellan kan man säga. Det har även rörliga rulldelar på munndelen vilket i Sagas fall ökade aktiviteten i munnen, hon började pilla mer med bettet.

Det är så svårt att hitta bett som passar till Saga. Antingen så vill hon inte ta stöd på bettet alls utan är superkänslig om munnen och blir orolig, för att sedan bli jättehängande och bita tag i bettet. Då blir hon otroligt stum och hård i munnen och för mig är det helt omöjligt att göra något.

Men det här bettet gillar hon verkligen. Jag uppfattar det som att hon är mycket mer nöjd och tillfreds med det och hon slappnar av bättre, samtidigt som hon inte blir för stark och het för mig. Hon har faktiskt kännts riktigt fin dom senaste dagarna jag jobbat henne på det här bettet. Ska bli kul att prova hoppa med det senare!


Kostade egentligen runt 600:- men jag hittade det för halva priset. Jag har länge velat prova Flippanbettet men det här påminde lite om det, så jag köpte och prova. Resultat var som sagt över förväntan!

Nya grimman

Jag fick lädergrimman jag önskade mig i julklapp av mamma! Den kommer från Hööks och kostar endast 219:-. Lädret är mjukt och i bra kvalité för att kosta så pass lite. Eftersom Saga slet sönder sin grimma för några veckor sen ville jag köpa en ny i läder. Är nöjd!Dagens Fråga

Svar: Ja det får vi, i alla fall på de ängarna på bilden. Jag har ridit där i sex år, och har pratat med ägarna. Dom rider själva på marken samt alla andra i området. Det dom vill att man ska tänka på är att om det är extremt blött så ska man undvika att rida där, eftersom det förstör marken. Men nu är det fryst och täckt med ett lager av snö. Så ja, det får vi vilket är superbra för att dom ängarna är perfekta att ligga och intervall träna på.

 


Film- Avtravning

Här är en kort snutt från när vi travar av på ängarna idag. Jag rider henne i en rätt så låg form just nu i allt jobb och fokuserar på att hon ska bli avslappnad men inte stark, två saker hon har alltid haft svårt med. Men har det faktiskt gått bättre sen vi satte igång igen efter skadan.


Pictures

Här är några bilder från idag, filmerna får jag ta senare för att nu ska jag iväg på middag!
Har för lite tid och för mycket att göra

Trött tjej.. Jobbade måndag-onsdag från klockan 9 till 19 vilket gjorde att jag var tvungen att gå upp runt fem för att hinna till Saga innan jobbet. Är helt slut i kroppen efter allt jobb det här lovet. Är dock inte klar ännu, har hela helgen kvar som är fylld med jobb i butiken och en massa plugg. Jag får tänka att det är runt 5000:- som har tjänats den här veckan, då känns det plötsligt lite bättre ;)

Idag har jag och Saga galopperat, hon känns otroligt fin faktiskt. Har lite bilder jag kan visa, och även en kort film från när vi travar.


Bild från idag

Päron och Pumpafrön

Nya favoritmüslin här hemma är Finax Päron och Pumpafrön som smakar gudomligt. Jag har aldrig gillat müsli och liknande med bitar av frukt i men den här är riktigt god faktiskt. Den tillsammans med Verum hälsofil-blåbar & svarta vinbär och ett glas Godmorgon Care så har dagen och magen fått en perfekt början.


Ett grymt nyår!

Hade ni det bra igår? Mitt nyår var helt perfekt! Jag och mamma åt först middag här hemma, sen åkte vi in och ställde oss uppe vid Slussen där man har perfekt utsikt över hela Stockholm. Vi har stått där i många år nu! Efter att ha firat in själva tolvslaget drog jag vidare in och mötte upp några kompisar, för att sedan ha en sjukt jäkla rolig natt. Detaljer behövs inte gå in på, räcker med att jag nämner att jag i slutet av kvällen ramlade i trappan på donken med mina höga Jeffrey Campbells och spillde ut pommes över hela golvet.. Lagom pinsamt haha...

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon och tre dar framöver jobbar jag nämligen lååånga pass, börjar 9 på morgonen och slutar 19 på kvällen. Så jag ska upp fem för att dra till stallet innan, sen springa till bussen och öppna på jobbet. 2012 inleds med ett högt tempo som vanligt, I love it!


RSS 2.0