Svar;

Fick några frågor, här kommer svaren;


Vad har du för stam på din kuse?
Svar: Sagas pappa är fullblodshingsten Eighty Eight Keys xx och hennes mamma är ett halvblodssto som heter Alice. Jag har gjort ett bättre och mer innehållsrikt inlägg om Sagas stam som ni kan se här.


Bland annat har Saga Cortez i sig.


I vilket stall står du? :)
Svar: Jag står i ett privatstall i Lissma, har skrivit om det tidigare och mycket tydligare. För att läsa vidare så kolla här :)



Hej, undrar lite om Ronda som du har nämnt i bloggen. Det är så att jag googlade efter hästnamnet Ronda, och undrar därför om du kan berätta lite om Ronda? Söker nämligen en viss ponny med det namnet..
Svar: Ronda var min första häst, och jag köpte henne från en hästhandlare. Dock hyrde Tyresö Ryttarförening henne och det var där jag träffade henne då jag red på ridskolan där. För att läsa mer om Ronda så har jag skrivit flera stycken inlägg i bloggen där du kan läsa om henne. Gå in här, här och här.



Jag har funderat på att börja med "Dagens fråga" som jag vet att många andra har, bland annat kändisen Kenza och Tävlingsryttaren. Får några frågor per dag så då kanske det skulle vara roligare om jag svarade på dem tydligare i ett inlägg än såhär? Ibland hinner jag heller inte svara på alla... Vad säger ni? Skulle vara väldigt snällt om ni svara :)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Det låter bra. Extra mycket att läsa, det är fint.

2010-01-15 @ 09:09:24
URL: http://matchesyoureyes.blogspot.com
Postat av: Lina

Det låter som en helbra idé! :)

2010-01-15 @ 10:35:28
URL: http://liincake.blogg.se/
Postat av: nelly

låter bra så jobbigt att vänta åp frågestunder!

2010-01-15 @ 14:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0