Gårdagens hoppträning

Usch vad dåligt hoppträningen gick igår. Det gick verkligen inte bra alls. I slutet fick vi till det någorlunda bra, men känslan överlag var bara dålig.
Vilket känns jättetråkigt eftersom att vi ska tävla i helgen, men jag laddar om helt tills på söndag och tänker gå in med en positiv och bra inställning. Men efter den tävlingen kommer jag nog pausa ett tag från hoppningen och fokusera på dressyren några månader. Har strykt mig på tävlingen nästa helg.
Kommer fortsätta träna hoppning, men nog inte lika mycket som nu.
Jag känner, precis som Freja gör, att jag faktiskt har fått upp ögonen för dressyren mer och mer den här terminen, och jag tycker faktiskt att det just nu är roligare att rida och träna dressyr för att vi gör så mycket tydligare framsteg där än i hoppningen, och känslan när Saga går bra i dressyr är verkligen obeskrivlig!

Sen är ju dessutom grunden dressyr, så min tanke och idé är alltså att rida och träna dressyr och markarbete tills vi verkligen är redo. Det är ju inte så lång tid kvar på den här terminen så det blir nog ett bra upplägg tror jag. Kanske vi faktiskt är bättre i dressyren än hoppningen? Vem vet! Och om det nu skulle vara så, är det inget som bekymrar mig för att som sagt; dressyr växer mer och mer i mina ögon och det kanske är det jag och Saga ska göra.

Så ser det alltså ut för tillfället! Det här är egentligen något jag har tänkt över ett tag. Inte som sådär jätteseriöst, men jag har som sagt blivit mer intresserad av dressyr fast jag inte har nämt något här i bloggen eller annars heller. Men jag tycker verkligen att det är roligt att känna skillnaden och hur snabbt Saga utvecklas i dressyren.
Mot nya mål som man säger? Vad målet för oss just nu är kan jag inte svara på helt, men ett kortsiktigt mål på ungefär två-tre månader är iallafall att utvecklas mer i dressyren, och ibörjan av nästa är starta någon dressyrtävling.

Filmen kommer, ska bara orka föra över till datan och klippa ihop!

Kommentarer
Postat av: Johanna

hihi det låter som jag :P

hoppning var det enda som fanns i min skalle. sen plötsligt fick jag en dressyrponny som gått EM o kunde sina saker, känslan var obeskrivlig! sen dess har jag varit en riktig dressyrtant ^^ hihi

2010-11-04 @ 23:15:50
URL: http://johannawithlove.blogg.se/
Postat av: sara

jättefin blogg :)

2010-11-04 @ 23:49:44
URL: http://sarablomstrand.blogg.se/
Postat av: Emma S

Sv; Ja! Det kan du göra :D

2010-11-05 @ 09:25:24
URL: http://littlemissjulie.blogg.se/
Postat av: Sofia

SV: Haha, ja verkligen. Jag får lön dagen innan så då borde det finnas kvar lite på kontot ;)

2010-11-05 @ 12:19:38
URL: http://eliinsofiia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0