Stolt över mig själv

Är lite nervös över att lägga ut dem här bilderna egentligen, men jag vill så gärna dela med mig av hur min träning har gett resultat!

 

Jag skrev ett inlägg tidigare om att träningen har gick väldigt upp och ner under hösten, men sen tog jag tag i det direkt när lovet började och det har gått supersnabbt att komma tillbaka i den normala formen igen. I Augusti hade jag legat i hårt och det höll i sig i nästan hela september.

Musklerna började sätta sig och jag kände mig bra i form. Sen blev det så himla mycket och därmed las träningen åt sidan för ett tag, vilket jag märkte snabbt. Min kropp ändrar sig väldigt snabbt, på bara några dagar kan jag gå upp/ner ett visst antal kilon och det märkte jag tydligt under tiden jag inte tränade.

Det ser man även på bilder!

Men sen började jag som sagt träna ordentligt igen och på bara några veckor var tillbaka på samma spår som i Augusti, det blev till och med bättre och just nu känns det jättebra! Jag har kommit in i rutin igen och jag hoppas att detta håller i sig även fast skolan och allt har börjat, jag vill ju inte tappa allt igen!

 

Sen när snön försvinner och det går att jogga lite mer normalt har jag tänkt att försöka slå två flugor i en smäll genom att jogga till stallet! Det är perfekt väg dit och på det sättet tjänar jag dyrbar tid. Oftast när jag ska ut och jogga på kvällarna orkar jag inte eller så blir det så sent, men om jag joggar till stallet och sen hem så har jag ju det klart! Stallkläderna kan jag bara låta ligga i stallet så byter jag om till dem när jag kommer dit :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Jättebra jobbat ! :)

2011-01-11 @ 19:13:18
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

ser inte så stor skillnad. tycker du är väldigt smal på alla bilder

2011-01-11 @ 19:16:27
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Camilla- Vinn benlindor ifrån Schockemöhle

Toppenbra!

2011-01-11 @ 19:17:37
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Nadja

Jogga till stallet borde vara en jättebra idé, då blir du ju mer motiverad till att jogga också, det blir vana liksom! :)

2011-01-11 @ 19:20:04
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: Lina Renström

Sabina jag tänkte faktiskt på att du såg väldigt slimmad/tränad (vad säger man? haha?) när jag träffade dig i förrigår! Man ser ju ingen skillnad när man träffar en person så ofta men i förrigår då vi inte hade träffats på säkert 10 dagar såg jag enormt stor skillnad :) Bra jobbat!!! <3

2011-01-11 @ 19:44:49
URL: http://linastraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: FRIDA VIKTORSSON - Reining Ryttare

SV: Va bra :) kom gärna med förslag på hur du skulle vilja att montern ser ut och mer specifikt vilken dag du kan osv. :)

2011-01-11 @ 20:29:28
URL: http://fridaviktorssons.blogg.se/
Postat av: Julia - va med i veckans blogg!

Jätte fin blogg du har och lycka till med tränandet! ;)

2011-01-11 @ 20:29:52
URL: http://julleduvet.blogg.se/
Postat av: warnmark -hästar & fotografering

Du är duktig Sabina =). Och du ska bara veta hur avundsjuk jag är på dig ;)

2011-01-11 @ 21:39:43
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren Emma- Stolt varmblodsägare =) Tävling på bloggen, vinn biobiljett!

du ska vara stolt :)

2011-01-11 @ 22:35:54
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag har inte följt din blogg så länge utan jag hittade hit via din bloggtävling. Och jag tycker att du gjort ett bra jobb, men kan du inte lägga ut lite träningstips på vad du gjort? Tack för en trevlig blogg med mkt roliga saker och läsa. :)

2011-01-11 @ 23:46:23
Postat av: mikaela

Skönt att det kommer tillbaka så snabbt :) men det brukar vara så att ju mer vältränad man varit ju lättare och snabbare går det oftast att komma tillbaka dit :) hoppas det håller i sig! Jag har själv tagit mig i kragen nu och ska försöka hålla i det, jag brukar tappa det efter ett tag men inte denna gång inte :) Lycka till!

2011-01-13 @ 17:04:58
URL: http://mikaelaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0