Känner nån av er igen er?

Just nu är jag inne i en period där jag tar avstånd helt från människor. Den senaste veckan har jag endast spenderat all min tid hemma eller i stallet. Jag har jobbat också, men då är det ju ett måste att träffa andra personer. Men det har varit så himla skönt att få vara ensam, andas ut och ladda om. Jag är en sån person som behöver det, speciellt efter en sån hektisk höst då jag hållt på med tusen saker hela tiden och haft människor runt omkring mig jämt. Precis som jag sagt tidigare så klarar jag inte av för mycket social kontakt, till slut måste jag gå undan och bygga upp mig själv igen. Nu känner jag mig så redo att gå till skolan nästa vecka, jag har fått ta hand om mig själv och fått välja om jag velat träffa människor eller inte. Saga har hjälpt mig som vanligt och jag är så glad att jag har henne. Hon är min terapi och min väg för att hitta tillbaka till mig själv igen.

Det är okej nu. Jag ska ge allt som vanligt, och våren 2011 kommer blir grym!


Kommentarer
Postat av: Maria o Pearl - Inte riktigt som dom andra barnen

känner igen det där!

2011-01-07 @ 22:33:13
URL: http://mariagustavsson.blogspot.com
Postat av: frida

Precis sån är jag med! Ibland blir man bara less på folk. Har varit hemma typ hela lovet och inte träffat en kotte förutom familjen och nån annan nån enstaka gång. Så gudomligt skönt! Fast det är inte utan att man saknar sina kompisar... :/ ... lite

2011-01-07 @ 23:14:21
URL: http://seriouslyfrida.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

Jag är ALLTID så!

2011-01-07 @ 23:15:32
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Jag känner igen mig! Jag är lite av naturen inte så beroende av andra människor utan klarar mig bra på egen hand men om man haft väldigt mycket en preiod vill jag bara vara själv och hinna smälta allt. Ladda batterierna, det måste ju alla på ett eller annat vis!

2011-01-08 @ 18:44:16
URL: http://teamjohansson.blogg.se/
Postat av: Leona

Jag känner totalt igen mig. Vissa perioder orkar jag bara inte med alla människor. Känner som du att det är himla skönt att bara få vara och göra det man gillar allra mest. Sen är jag jätteglad över att det faktiskt finns några människor som orkar med mig när jag hamnar i sådana perioder. Superbra blog btw, läser den nästan varje dag:)

2011-01-09 @ 00:02:59
Postat av: Astrid

jag gillar att vara själv, självklart inte jämt men det är så skönt att bara kunna vara.. :) att få andas ut, speciellt som du skriver om man har ahft fullt upp.. då vill jag nästan bara låsa in mig, haha!

2011-01-09 @ 00:09:38
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: LINNEA / RIDBOKEN

Oja, kunde inte skrivit det bättre själv! :o)



Jag är väl dock sådan allt som oftast, hästarna och min hund är det absolut bästa sällskapet för mig, då mår jag som bäst. :o)



"Gå undan och bygga upp mig själv igen". Så jäkla bra skrivet, exakt så känner jag också! Skönt att jag inte är ensam! :o)

2011-01-09 @ 12:44:02
URL: http://ridboken.aenn.se
Postat av: Camilla- Vinn benlindor ifrån Schockemöhle

Känner igen mig helt och hållet. Är inte speciellt social av mig i vanliga fall.

Härlig bild föresten

2011-01-09 @ 23:45:54
URL: http://http//:camillahastskotare.blogg.se
Postat av: Rebecca ♥

Känner verkligen igen mig. Jag har inget "behov" av att ha människor runt mig, jag gör gärna saker på egen hand. Jag behöver inte ridsällskap eller någon att prata med i stallet, även om det är trevligt ibland. Min familj och min pojkvän är de enda som jag aldrig tröttnar på och drar mig undan från, det tar ingen energi att ha dem omkring mig vilket känns skönt. Men annars ..



2011-01-10 @ 13:36:44
URL: http://escana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0