Tillbaka till vardagen

Globen är över vilket känns skumt. Att vakna och gå till skolan var verkligen inte lika kul som att vakna och åka till Stockholm Horse Show. Men förhoppningsvis återkommer jag till Globen nästa år! Siktet just nu är inställt på Göteborg, även fast jag inte har några planer alls klara. Det löser sig säkert.

För alla er nya läsare kan jag berätta lite kort om mig själv. Mitt namn har ni säkert redan klurat ut, och hur gammal jag är. Jag går sista året på gymnasiet, en linje som heter IB vilket är en förkortning för International Baccalaureate och är en engelsk linje som är förberedande för utlands- samt universitetsstudier. Det är en av världens tuffaste utbildningar och jag jobbar hårt för att få dom betygen jag vill ha. Samtidigt som jag lägger cirka 30 timmar i veckan på plugg har jag en egen häst, Saga, som ni kan läsa mer om bland kategorierna. Just nu jobbar vi mest hemifrån men målet med henne är att i lugn och ro tävla oss uppåt. Som om inte häst och IB vore nog jobbar jag även i butik då jag måste betala allting själv för Saga, så ni hittar mig varannan helg i en inredningsbutik plus lite extra på loven.


Saga

Utöver IB, häst och jobb är träning och hälsa en viktig punkt hos mig. Jag älskar att träna och önskar hela tiden att jag hade mer tid för det. Har även upptäckt vilket otroligt viktigt samband det är mellan "vanlig" träning och ridningen, och självklart vad man äter. Så det får man läsa en del om här. Är extremt målmedveten och enivis, ger aldrig upp och vet hur man jobbar hårt för att nå det man vill. I min värld finns det inget som heter "Det går inte".
If you want something, then work for it.

Har ni frågor, ställ dom! Uppdateringen har varit lite upp och ner då jag inte riktigt haft motivation men nu är jag fast besluten om att skriva här så mycket jag bara kan.

Kommentarer
Postat av: Annika

Jätte fin blogg :)

2011-11-28 @ 12:33:23
URL: http://artificial.webblogg.se/
Postat av: Anna

Hej,

Jag har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat!

När jag såg den sista bilden på Saga så måste jag bara säga WOW;

hon är superfin där, ser verkligen fin ut!



Jättefin blogg förresten och kul att du fick blogga från Globen, å träffa Musse, han verkar helt underbar!



/Anna

2011-11-28 @ 17:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0