Svar;

Hehe, dessa anonyma kommentarer.. Jag tycker faktiskt att de är ganska roliga :P

Dagens blev iallfall:
Vilken skola går du i?
Svar;
 Jag går IB-linjen på Ybc- Young Business Creative. Jag har all undervsining på engelska (förutom svenska och tyska då, men allt annat) och andra året väljer jag mina egna ämnen kan man säga. Skolan är den bästa jag vet, deras syn på skola passar mig perfekt. Vi får en egen Apple data från skolan, det är från den vi jobbar från hela tiden. Alla anteckningar ligger alltså på datan. Sen har vi inte alls många lektioner per dag, max tror jag vi har fyra på torsdagar. Jag har två sovmornar i veckan och min senaste dag är tio över fyra. Resten av dagarna slutar jag runt halv tre. Skolans tänkesätt är väldigt modernt och de satsar mycket på alla elever. Vi använder oss av mycket "elektronik" kan man säga, och vi får bra utbildning i IT även fast vi inte går en sådan linje.

Jag älskar verkligen den här skolan och är grymt glad att jag kom in. Man behöver inte vara expert på engelska när man börjar, första året är ett "föreberedelseår" så att vi ska vänja oss vid att allt är på engelska och så. Dock är det bra om man iallafall är någorlunda bra. Jag hade MVG i engelska när jag gick ut nian så de kollar lite på det också.

Jag tycker att om man vill ha en bra och bred utbildning som man verkligen har roligt på varje dag så ska man kolla på Ybc. Ångrar mig inte en sekund att jag valde den här skolan. Visst, den kan vara mycket läxor och uppsatser ibland men sålänge man gör det man ska i skolan så blir det inte så mycket som följer med hem.

Oj, det blev lite långt, men nu vet ni lite om min skola :)

Tänkte tipsa er också om ni vill läsa om min olycka jag var med om förra året så kolla in på den här bloggen där jag är med i ett inlägg: Klackarna i Taket. Tack för att ni skrev om det tjejer! ;)


Kommentarer
Postat av: Katta

Hej!



Jag kom på att du inte fått dina pengar än, ska fixa det. Hoppas allt är bra efter bussmötet... Jag har varit på kurs för Sylve idag och det var såååå bra! Kram

2009-10-07 @ 23:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0