Samarbete med Cocoo!

Ja okej, det här är en hundraprocentig hästblogg, det vet alla. Men jag vet också att majoriteten av er som läser min blogg är tjejer, just därför tyckte jag att det här kändes helt rätt och jag beslöt mig för att gå med på det.

Jag inleder nu ett samarbete med Sveriges största smyckesbutik på nätet- Cocoo.se! Det innebär ibörjan att alla mina läsare får 15% rabatt när ni handlar, ange koden i kassan när du betalar. Jag hoppas att jag i framtiden kommer att kunna hålla tävlingar för er också i samarbete med Cocoo, så håll utkik efter det också.

Jag förstår att vissa av er är skeptiska eller helt enkelt inte tycker om det alls just för att det är en hästblogg, men jag tyckte att idén var otroligt rolig och jag har inte sett någon annan hästblogg med den här typen av samarbete. Plus att även vi hästmänniskor har ju "vanliga" kläder, så här kommer det en chans för er att utöka den andra delen av er garderob också ;)

Som sagt, jag ser fram imot det här jättemycket och tycker att det ska bli grymt spännande att se vart det här kan leda! :D

Er rabattkod: god jul



Jag passar på att visa mina favoriter just nu från sortimentet:

Den första ringen är jag helt nerkärad i, hemklickad nu på en gång blev det! Ska gå och kika på den andra i Cocoos butik som finns här i Stockholm på Södermalm, perfekt.




Jag är väldigt inne på nitar och silver just nu. I Love my blog armbandet tycker jag är coolt, jag älskar ju min blogg haha. Eller rättare sagt ni som läser min blogg, ni är guldvärda!

Så glöm inte det nu, gå in på Cocoos.se och beställ lite nya smycken lagom till jul med 15% rabatt!

Och tack Cocoo som ger mig möjligheten till det här, du är fantastisk :)

Kommentarer
Postat av: Hoppbloggen

Nej jag var där bara en snabbis på öppgningen. Hittade ett snyggt schabrak och en matchande luva som jag väntar på spänt! Däremot var jag väl inte överdrivet blåst av stolen! Smaken är som baken! Tyvärr har vi inte så mycket att välja på här i Norrland. Vi får beställa om vi ska ha något extra!

2009-12-08 @ 01:37:05
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Annnie

så kul, super bra! :)

2009-12-08 @ 19:38:40
URL: http://anniehoppryttarinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0