Glad och lite borta

Hej, är ledsen för frånvaron igen! Jag hade min oral commentary i svenska idag, den sista oral commentaryn i mitt liv.

Och vet ni? Den gick så bra! Jag var ännu mer nervös än inför engelskan då jag känner att jag har högre press på mig i svenskan då jag ligger högst i klassen i just svenskan... Har mått illa i 24 timmar inför detta men när jag fick mitt utdrag och satte mig ner i mina 20min och började ta notes lugnande jag ner mig lite. När jag sedan gick in i klassrummet där min svenskalärare satt och där vi skulle spela in blev jag så lugn och avslappnad, det går inte att beskriva. Jag kände mig bara så säker och fick verkligen den här känslan "Fan, jag kan det här och älskar att hålla på med det". Jag fick samma känslor som när jag är i stallet; avslappning, njutning och lycka.

Hela oral commentaryn blev verkligen precis som jag ville. Efter 2 års förberedande fick jag till 15 minuter precis som jag planerat. Tror inte att jag någonsin varit nöjd med något jag planerat så detaljrikt i hela mitt liv. När jag var klar strålade min lärare och sa att jag hade lyckats än en gång, precis som hon förväntat (förstår ni att jag kände att jag hade väldigt mycket press på mig?) sig. Min commentary var näst intill perfekt, och att få höra dom orden hon sa gjorde mig nästan gråtfärdig. Hon trodde utan tvivel att den hamnade på en 7, högsta betyg.

Förlåt, massor av text men jag lärde mig en sak om mig själv och mitt liv idag. Oavsett om jag failar IB eller inte vet jag vad jag ska arbeta med i framtiden. Jag vet vad jag sak hålla på med, jag vet vart min passion ligger. Är riktigt glad just nu och väldigt, väldigt nöjd. Jag har lyckats med det jag ville, jag har utvecklats i den riktning jag drömt om. ÄR SÅ GLAD.

Kommentarer
Postat av: warnmark -officiell bloggare Göteborg Horse Show 2012

STOLT över dig!! <3

2012-03-13 @ 22:52:43
URL: http://warnmarks.se
Postat av: Julia - tävling på bloggen i samarbete med CF hästshop

Grattis!!

2012-03-14 @ 00:26:53
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: M_N Melinda

Shit vad nice!! Grattis :D Det måste kännas riktigt bra :D



och så blir jag ju lite nyfiken: vad vill du hålla på med i framtiden?

2012-03-14 @ 09:04:45
URL: http://munderstreckn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0