Todays

Igår hann jag endast med löpning, men det blev ett riktigt jobbigt pass. Körde intervaller och sen lite backe. Stretchade efter men det drar ändå lite i lårmusklerna idag, bara bra om ni frågar mig :)

Idag är det stallet, löpning och fys som står på schemat. Jag ska försöka testa några av de nya övningarna jag skrev om för några veckor sen. Ska lägga upp ett schema inför nästa vecka, vill få med så mycket träning som möjligt under lovet. Minst två dagar ska jag till simhallen, sex dagar löpning och 7 dagar fys. Och så 7 dagar stallet. Vad säger ni om det? Låter som en supervecka enligt mig!

Perfekt start varje morgon



Kommentarer
Postat av: OLIVIA CARLSSON- American Paint Horses

Låter som en bra vecka! =)

2012-02-26 @ 13:00:53
URL: http://oliviawestern.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ridhjälm eller grimma+grimskaft från Smeagårdens Hästshop!

SV: ja minst 5 timmar om dagen när jag bara har två hästar igång. har väl 1,5 mil till ridhus, så inte direkt ridavstånd. åker och tränar 2,5 mil bort.

2012-02-26 @ 23:16:13
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Lägg av att vara så ambitiös ;) :p



Sv: Nej, 1100. Super-bra tycker jag :) Vet inte om jag skrev det men hösilaget och ströet betalas för sig, men också till ett bra pris. Sedan är det skrittavstånd till ridhus typ 15 min.

2012-02-27 @ 01:22:28
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: M_N Melinda

Ojj, flitigt! :D Själv ska jag också ta tag lite i min träning - den har legat lite på is ett tag medan jag var i Afrika och vi har hållt på att flytta mm (okej, att bära tunga kartonger upp o ner för trappor kanske kan räknas liite, haha :) )

2012-02-27 @ 09:11:39
URL: http://munderstreckn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0