Spöregn och första körlektionen!

Åh jag är så trött, kall och har kortslutning i hjärnan. Jag hade min första körlektion på körsskola ikväll, det var superkul! Jag har köpt ett paket med tio lektioner, teorikurs, böcker och 60 prov på internet så att man kan träna hela tiden, så nu är det bara att plugga och köra så mycket som möjligt så att jag lär mig allt perfekt! Jag älskar att köra bil, även fast det är otroligt svårt så är det precis som i ridningen att helt plötsligt faller allting på plats.

Innan det var jag i stallet och red ett dressyrpass på Saga, i spöregn. Jag var på henne från början så hon blev förbannad på mig, jag gav mig inte, hon blev ännu argare och sen till slut när hon insåg att jag kommer nog inte ge mig så blev hon jättefin. Känns bara tråkigt att jag måste bli så arg på henne för att det ska fungera, men å andra sidan så behöver hon verkligen en tillrättavisande och bestämd hand ibland som säger att nu är det såhär, skärp dig!

Nu ska jag återgå till mitt eviga IB-plugg; oral commentary, History IA, BAM IA, Math test, ESS test, ESS lab raports, EE ja ni förstår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0