University of Sussex

Åh idag har jag bara gjort roliga saker!

Började med att gå till stallet då Saga skulle skos, efter det bar det av in till stan där jag skulle på en lecture om att studera i UK och lite olika universitet. Det var väldigt lärorikt och VÄLDIGT kul! Man blir så peppad och motiverad (i alla fall jag). Jag har hittat två-tre universitet i England som jag fastnade för, dock kommer jag inte plugga vidare direkt... Dem flesta utbildningarna är 3 år men en jag kollade på var 4, och jag kommer aldrig orka direkt efter tre år på IB.

Något jag blev väldigt glad över att se var kursinnehållet på bland annat historia. Jag läser nu History HL vilket motsvarar historia på universitetsnivå och när jag kollade vad man gjorde under åren såg jag att mycket har vi redan gått igenom eller kommer att göra innan vi gör examen. Det betyder att vi verkligen ÄR bra förberedda för universitet, jag kommer ju redan kunna massor!

Men det får vänta något år, dock är det ju himla kul att sitta och fantisera och fördjupa sig i olika program..


Efter det var jag hos min kompis Milla och red ut tsm med henne och Hannah. Milla har tre hästar så vi kunde ta en varsin, det var så mysigt! Vi stog alla tre i samma stall förut så vi satt och babblade om alla galna uteritter vi gjort på våra ponnyer haha.. Vad jag saknar dem stunderna ibland! Jag fick rida en häst som hon har på tillridning/försäljning som heter Nellie och jag blev helt kär i henne... Milla lovade att jag skulle få rida henne igen, ska ta med kameran nästa gång :)

Kommentarer
Postat av: Milla

Det var supermysigt! :) vi rider på måndag igen :D <3

2011-03-29 @ 07:01:07
URL: http://miitallt.blogg.se/
Postat av: Klara Hovstadius

Gu vad roligt!!

2011-03-29 @ 10:21:09
URL: http://klarahovstadius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0