Nya anmälningsprocessen- bra eller dålig?

Några av har kanske märkt det; det är nya anmälningsregler på TDB. Från och med nu är det i stort sett Först till Kvarn som gäller, och jag gillar det inte. Jag skulle anmäla mig till en tävling i mars men det var helt omöjligt för att klassen var stängd sedan veckor tillbaka. Och om man kollar på tävlingsterminen för några veckor framöver så är alla klasser redan stängds trots att anmälningstiden startade för bara nån vecka sen.

Jag förstår principen i det och självklart är det bra för dem som anmäler sig först att det inte finns någon risk att bli bortlottad, men det är i stort sett omöjligt att anmäla sig till en tävling om du inte sitter inloggad minutrarna efter anmälningsportarna har öppnat. Så nu ser det ut som så att det inte blir någon tävling förens i slutet/mitten av april för min och Sagas del.

Jaja, jag får väl sitta och räkna ner minutrarna kvällen innan man kan anmäla sig så att jag är säkrad till nån tävling iallafall!


Jag tror att jag kommer anmäla mig till Ekeby och Ågesta. Jag ska kolla hur lång tid det tar till både Vällingby och Södertälje, men helst så nära som möjligt. Sen får jag väl se hur det känns efter varje tävling. Det är ju också en av nackdelarna, man måste anmäla sig direkt och sen är man ju "fast".


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Kan tänka mig att en del kommer änmäla sig till "allt" långt i förväg för att kunna vara med på alla tävlingar man eventuellt vill rida längre fram, är ju bara att avanmäla sig om man ångrar sig. Blir kanske lite fel sätt kan jag tycka..

2011-02-26 @ 17:06:13
URL: http://escana.blogg.se/
Postat av: Anna & Clara

Besök gärna våran blogg :D

2011-02-26 @ 22:06:13
URL: http://brokenarrows.blogg.se/
Postat av: Lollo

Håller med! Iofs bra för man vet att man är med om man anmäler sig men svårt om man inte riktigt vet hur sin tävlingsplanering ser ut än... HOppas att hela tdb blir bättre. Tycker att dom inte riktigt hängt med i alla ändringar och det har blivit mycket strul när allt skulle gå via tdb... >.<

2011-02-27 @ 11:55:18
URL: http://www.nattstad.se/louisebrantsberg
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

vad tråkigt. här ställdes hälften av tävlingarna jag anmälde mig till in, så det är väl inte samma problem här dessbättre

2011-02-27 @ 12:16:47
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0