Plugglördag

Jag har just nu en minipause i mitt pluggande för att äta. Har suttit i cirka 1h med svenskan, nu har jag matte och environmental kvar att plugga- har prov i båda nästa vecka. Egentligen borde jag plugga lite business också men det är så lätt och logiskt så det skippar jag den här helgen!

Idag har jag bara jobbat, Madde hade Saga idag. Jag har inte nämnt något i bloggen, men jag har varit på akuten två dagar i rad. Dels pga min fot och dels pga mina händer. Jag har en knöl på hälen på min högra fot som jag har haft i några år, men de senaste månaderna har den vuxit och jag har haft så ont i den.
I augusti var vi på auten och då fick jag en kortisonspruta i den för att doktorn trodde att det skulle få bort den.
Nope.
Den har bara vuxit och nu har det blivit sår för att den trycker så mycket mot skorna att det blöder från den.
Mina händer har jag haft smärta i sedan någon/några månader tillbaka.
Det blir som att jag inte kan röra eller böja dem och det ilar och krampar i fingrarna.

Foten röntgades men det var inget på skelettet (tack och lov). Dock är det benvävnad som har bildats och som måste mejslas bort. Så jag ska få remiss till Ortoped- och Kirurgispecialister i Stockholm där det kommer utföras en liten "operation"= dem kommer skära upp sidan på min fot och få bort vävnaden, sedan sys det ihop. Kommer antagligen ha svårt att ha vanliga skor ett tag framöver efter det. Är lite nervös inför detta.

Vad gäller händerna har jag misstänkt reumatism. Jag pratade med mamma och vi har det i släkten, även artors. Berättade för doktorn hur det kändes och han frågade direkt om vi har reumatism i släkten. Mamma svarade ja och då såg han lite bekymrad ut. Men jag har fått antiinflamatoriskt som jag ska äta två gånger per dag i tio dagar, om det inte är bättre måste vi ta speciella reumatismprover för att se om det är det eller inte. Tabletterna har gjort mig väldigt seg och trött, och jag har ont i magen.

Så vi får avvakta och se... Känner mig lite nedstämd pga allt men jag får helt enkelt hoppas på det bästa, och framförallt att det inte är reumatism!

Nej, nu ska jag minsann fortsätta denna lördagskväll med mer plugg. Vi hörs!


Från fälttävlanslägret i somras, saknar!

Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn Kingslandmössa ifrån Hippoteket!

oj låter inget vidare. :( lycka till med plugget

2010-10-17 @ 10:49:27
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Eleonor

Åh tack så mycket! :D

/ Eleonor

2010-10-17 @ 11:42:17
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Leja

kikar in och läser om dina misstankar om reumatism. hoppas att du får ett svar på vad det är snart och att svaret är positivt!

2010-10-17 @ 23:00:11
URL: http://lejas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0