Mitt knä är sämre..

Idag när jag vaknade upp på morgonen kunde jag knappt röra benet så jag blev hemma från skolan.. Hoppade på en krycka till stallet, den lär få hänga med till skolan imorgon också. Det gör så himla ont och varje rörelse är ansträngande. Jag ska röntga på onsdag så att vi kan vara säkra på att det inte är något.

Vi skulle ju tränat imorgon för Kicki, men tydligen ska det bli snöstorm i Stockholm. Vi kommer inte åka om det blir det, men om det visar sig att det inte blir så kommer vi nog åka så får Kicki rida ett pass på henne, för att jag kommer inte klara av att göra det. Hoppas verkligen inte att det kommer någon snö!

Nu ska jag fortsätta med plugget :)


Kommentarer
Postat av: mikaela

Hos oss snöar det mängder, hoppas det är endast idag. Ska tävla på söndag och hade verkligen velat åka, men om det ska fortsätta så här lär det bli att stanna hemma.Hoppas det inte är något allvarligt med knät. Tycker det är konstigt att man rider så nära folk om "hästen brukar göra så". Det skadar ju inte henne men det kan ju förstöra för någon annan :S

2010-11-09 @ 10:17:14
URL: http://mikaelaandersson.blogg.se/
Postat av: Lina - Mitt liv med hästarna

Jag tycker du ska kollaupp ditt knä!

2010-11-09 @ 11:03:29
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Emma

Hoppas du blir bättre snart!

2010-11-09 @ 19:11:39
URL: http://emmapalmqvist.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Sv: Tack för en otroligt stöttande kommentar :)

Jag ska försöka satsa, nu eller aldrig. Ändra fokus. Från att gå ner i vikt - till att äta nyttigt. Vi får se om det går, men jag håller tummarna :)

2010-11-09 @ 20:21:57
URL: http://evasjohus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0