Tisdag

Jag blir galen! När vi kom till doktorn idag hade de bestämt sig för att gå hem, TROTS att mamma ringt och bokat tid innan. Hur kan man göra så?! Jag tog ju ledigt från jobbet och allt bara för att åka till doktorn. Otroligt irriterande.

Jobbar imorgon också men slutar  vid fyra eftersom att det är en röd dag imorgon. Ska åka till stallet efter för att rida och fixa. Det var rätt så många som ville att jag skulle vias några stretch-övningar så jag tänkte försöka fixa en film åt er, det är mycket roligare och ni ser lättare än vanliga bilder.

Tusen tack för alla kommentarer i ekonomi-inlägget, värmer jättemycket! Jag har inte hunnit svara på dem men jag ska försöka göra det :) Angående tävlingen som jag berättade om förut, nu har jag fått klartecken! Det kommer att vara en lite mindre tävling först och om cirka en månad kommer den riktigt stora att vara. Superroligt och jag vet att ni kommer tycka om det :P

Glöm inte att anmäla er till den pågående tävling, länk hittar ni i menyn.

/ Sabina


Kommentarer
Postat av: Maya

SV: super! vad tävlar du i? :)

2010-01-06 @ 00:23:39
URL: http://mayama.blogg.se/
Postat av: alc

SV: Tusen tack! Blir nog att inkassera ett sådant :)

2010-01-06 @ 00:25:16
URL: http://alcbloggen.blogspot.com
Postat av: Evelina

Ja det är verkligen jättejobbigt, när suget finns där och blir värre av alla hästar man ser och drömmer om. Din häst är grymt fin! Jag har alltid varit svag för en skimmel. Hoppas ni kommer långt! :)

2010-01-06 @ 01:08:32
URL: http://zooot.blogg.se/
Postat av: Evelina

Föresten var jag in och kollade på din länk till Säva och blev jättesugen på att börja rida där. De såg ut att ha riktigt fina hästar, många skimlar dessutom. :)

2010-01-06 @ 01:58:48
URL: http://zooot.blogg.se/
Postat av: Josefine

Doktorer är efterblivna. I alla fall husläkare. Har aldrig träffat på en vettig. De är lata, fikar hela tiden, snackar skit med sköterskorna och sedan när man väl får träffa dem lyssnar de knappt och sedan slutar det alltid med ett recept på penicillin. Slår aldrig fel.



Trevlig blogg var väl det jag tänkte säga egentligen. Har letat med ljus och lykta efter en hästblogg. Och här är en! Mycket intressant. Jag får lite flashbacks från när jag var liten och läste böckerna om Racka-stallet. En duktig och drivande tjej som tog allt ansvar för sin häst själv. Fint.

2010-01-06 @ 09:27:11
URL: http://matchesyoureyes.blogspot.com
Postat av: ella grön

Hej! Jätte fin blogg!:)



Följa varandra genom bloglovin?:)

2010-01-06 @ 16:47:16
URL: http://ellagron.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0