Nya löparprylar

Idag smet jag in på Löplabbet för att beställa tid för skoprovning då mina gamla börjar ge upp. Det slutade med att jag provade ut nya skor när jag var där. Det visade sig att jag välter väldigt mycket innåt när jag springer med foten, så jag behövde en sko som stabilserade upp foten. Anledningen till varför jag stukar foten så mycket är antagligen därför. Det blev ett skor av samma märke som tidigare fast en annan modell. De är otroligt sköna och sitter perfekt på mig. Jag köpte även till en sula för att stabilisera upp min hålfot. Det gick totalt på 1950kr- skorna 1500kr och sulorna 450kr. Jätteskönt att ha ett par nya skor då jag fick ont av mina gamla.

Köpte även ett par nya shorts att springa i och en ny sportbh. Var inne en snabbis på Lyckås också och där var det lite rea så det blev en underbar tjocktröja som är perfekt nu till vintern. En hinkhållare till Sagas box följde även med.




Kommentarer
Postat av: vickan

de ser jättesköna ut :) jag spelar fotboll och stukar också väldigt lätt. jag har gått hos sjukgymnast och lagets sjukvårdare/naprapat nu och det är sjukt stor skillnad. ja gör varje dag övningar för att stabilisera fotleden. känns skitfånigt eftersom det är så små muskler. några lätta är bla hoppa fram och sen tillbaka igen när du fått balans och fortsätt så, på ett ben. sen brukar ja stå på ett ben och hålla i en medicinboll. först doppa brevid foten ja står på o sen snett upp så högt jag kan och upp på tå. kolla hela tiden på bollen. ganska svårt i början ;) sen brukade jag tejpa den så fort jag gjorde något där det var stor risk att stuka (typ fotboll) men ha utan så mycket som möjligt för att bli stark. jag gjöt (?) också sulor hos en specialist vilket är det som har hjälpt mest tror jag. hade bara vanliga sulor för hålfoten innan. jättebra blogg och hoppas det blir bättre med fötterna för det suger verkligen! :)

2010-08-04 @ 02:34:20
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

Tröjan ser jättehärlig ut!

2010-08-04 @ 08:50:59
URL: http://fridaelmlundare.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Ja men bilderna när dem hänger i luften är ju ändå fräcka?! ;) Men utöver det så håller jag med om att det var en konstig sport.

2010-08-04 @ 10:03:19
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Klara Hovstadius -Tävlingsryttare med världens finaste ponny

jag har samma problem, har också inlägg i skorna :P lägg in dom i ridstövlarna också, det är en stor skillnad tkr iaf jag :)

2010-08-04 @ 10:52:42
URL: http://klarahovstadius.blogg.se/
Postat av: Lina

härlig tröjan ser ut!

jag är likadan som du i fötterna

2010-08-04 @ 11:03:58
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Emma

Hej! Du skrev till mig ang. JW sadeln. Jag tycker att den är JÄTTESKÖN och fin i lädret och allt. Den passar för det jag håller på med, och hindrar en inte från en bra sits eller liknande. Jag köpte ju min begagnad, och den såg knappt använd ut. Så jag skulle definitivt rekommendera den till andra! :)

2010-08-04 @ 11:49:55
URL: http://eemmaaaaaaa.blogg.se/
Postat av: Linnea

Den tröjan såg ju hur mysig ut som helst :)

2010-08-05 @ 01:07:20
URL: http://hastliv.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0