Petrie

Igår var jag åter igen hos Stockholms Häst Butik för att lämna tillbaka en jacka. Det var dock efter öppet köp tiden så jag fick ett tillgodokvitto. Jag har tänkt att lägga det på ett par nya stövlar eftersom att det inte blev något med mina Tretorn och mina andra har gått sönder. Har länge spanat på ett par Parlanti, men de sålde inte dem i butiken. Dock visade dom mig ett annat märke som jag faktiskt aldrig hört talas om förut, Petrie. Fick prova ett par och de var så himla sköna! Trots att det är nya stövlar är lädret så himla mjukt och relativt tunnt så de blev inte alls som nya läderstövlar är annars. Det är kalvläder vilket är ett väldigt mjukt och följsamt läder från början. Och sjukt snygga!

Min modell heter Canterbury och är för hoppning. Priset ligger på cirka 6000 kr och man måste beställa dem. Stjärnor som bland annat Anky van Grunsven rider i deras dressyrmodell. Såhär ser de som jag ska beställa ut:


Ska ringa till dem och beställa ett par, tar ungefär 8 veckor för dem att göras och skickas så det är bra om jag beställer så fort som möjligt :)

Kommentarer
Postat av: Lina

de var riktigt snygga!

2010-04-08 @ 14:39:00
URL: http://sallberglina.zoomin.se
Postat av: Klara Hovstadius -Tävlingsryttare med världens finaste ponny

jag har petrie, fast dressyr :) Sjukt sköna!!

2010-04-08 @ 17:57:27
URL: http://klarahovstadius.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ne men gud va snygga.. Vill ha sådana!!

2010-04-08 @ 21:41:23
URL: http://eklundmatilda.blogg.se/
Postat av: mikaela

Riktigt, riktigt snygga :D

2010-04-09 @ 07:14:09
URL: http://mikaelaandersson.blogg.se/
Postat av: Bella

Petrie är ett gammalt välkänt märke som funnits sedan "stenåldern";) Är samma bra kvalitet som ex cavallo eller könings! Tror du gör ett bra köp=)

2010-04-09 @ 13:42:19
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0