Jag är sjuk igen

Jag blir helt ärligt galen. Jag är sjuk IGEN. Varför?! Har verkligen inte tid eller ork för att vara sjuk i fyra veckor till.

Idag gick jag iallafall en promenad i skogen (där det förresten är helt snöfritt nu och ni anar inte hur vackert det är, mår så himla bra så fort jag kommer dit) med Saga i cirka 30 min vilket hon tyckte var riktigt mysigt. Hon tycker ju väldigt mycket om när man promenerar med henne så jag försöker göra det rätt så mycket. Dessutom är det bra träning just i skogen, hästarna får tänka noga vart de ska sätta ner hovarna och hos mig är det väldigt mycket backar också, dubbelt så bra.

Sen såg ni antagligen schabraket också? Det är som de flesta såg från PWs egna collection och snyggt som tusan! Slängde bara på det slarvigt men det låg bra och snyggt på henne :)

Imorgon är det skola, om jag kan gå med tanke på hur sjuk jag faktiskt är. Tror jag har feber också, så skolan känns inte så lockande...

/ Sabina

Kommentarer
Postat av: M L I

sv: Ja, visst är han?! :o Det är helt sjukt hur snygg man kan vara!



Haha visst är det härligt med ljusa hästar nu när det är lerigt ute? :p

Fin häst du hade =)

2010-04-11 @ 23:08:24
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Lina

Schabraket var verkligen snyggt på henne. :)

Och du, jag tror du är sjuk för att vi hästtjejer aldrig riktigt låter oss bli helt friska innan vi drar igång igen (om man överhuvudtaget bryr sig om att man är sjuk första gången).



Krya på dig!

2010-04-11 @ 23:23:07
URL: http://sallberglina.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0