Nyheter

Tre produkter som finns på Equalitylines hemsida, snygga eller inte?

Skrittmaskinstäcke. Snyggt sådär i allmänhet men inte något speciellt med det. Frågan är vad det kostar och om det verkligen är så nödvändigt. Har aldrig haft någon skrittmaskin på mina stall så vet inte.
Ni som har skrittmaskin eller låter era hästar gå i en ofta, vad säger ni om täcket?



Vinterhandske från Roeckl. Denna är jag väldigt sugen på att prova. Som de flesta vet har Roeckls vantar supergrepp, vore underbart att även kunna ha det på vintern när det är kallt ute och man rider.
Någon som har provat?



Sjukt snygg handske från Roeckl i modellen Ludger Berbaum. Jag skulle verkligen inte säga nej till dessa, mums på dem!
Ser dock lite tjocka ut i materialet, undrar om det bara är bilden eller om de är så?
Hoppas de är som de vanliga vantarna. 


Kommentarer
Postat av: Astrid

min häst får aldrig skav så han kan gå med täcke i skrittmaskinen men ibland sätter jag en gjord (ej elastisk) runt täcket och knäpper upp framme så han han gå lite friare. jag tycker täcket från equalityline ser så bylsigt ut..

2009-10-13 @ 21:18:25
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Anonym

har sett folk använda det täcket vid longering när de e kallt ute också. känns ganska onödigt egentligen, bättre att satsa på ett bra utetäcke för man vill ju att hästen ska kunna skritta, minst, även i hagen.



ja har vinterhandskarna och de är superbra. lätt bästa tjockare ja provet. greppet e ju inte som deras vanliga men bättre än alla lika tjocka ja provat, och mycke skönare.

2009-10-13 @ 22:17:04
Postat av: josefin

Tycker täcket var jättefint:) Men har ingen användning för det eftersom att vi inte har skritt maskin! ;) men skulle vilja ha ett som man har när man tämkör eller longarar till min lilla ponny! :)

2009-10-16 @ 08:31:20
URL: http://josefinz.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0