Fredag

Hej!
Sitter i skolan på sista lektionen. Kim ska rida Saga idag så jag har inget stall alls, tråkigt då jag verkligen behövt Saga just nu. Behöver stallmiljön. Behöver få andas in luften av frihet. 
Men men, ska dit imorgon på morgonen och rida tidigt. 
Och till du anonyma som undrade om jag hade pojkvänn eller gillar någon; Nej jag har ingen kille och gillar ingen just nu heller. Antar att jag inte pratar så mycket om privatlivet i bloggen, men det skulle kännas jättekonstigt att sitta och snacka om mitt liv utanför hästarna här. Plus att jag i stort sett tillbringar all tid i stallet så det skulle inte vara så mycket att skriva om haha :P Nej nu låter mitt liv skittråkigt men det är det inte. Tycker inte jag iallafall. 
Jaja, slutpratat om sånt. Jag kanske uppdaterar senare ikväll men ska köra en runda på stan med tjejerna och göra lite saker. Behöver lite uppmuntring pga några saker som hänt så jag ska försöka att bara ha roligt nu, om man nu verkligen kan ha det utan hästar haha? :P
Nej jag skoja. Men vi hörs sen!
/ Sabina

Kommentarer
Postat av: Maria

Jo med det är jättebra :) Jag var ju inte med och "namngav" (:P) våran blogg men jag hade lätt kunnat ta min hästs namn också :)

2009-11-13 @ 14:31:21
URL: http://jenico.blogg.se/
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

kul med fler hästbloggar (:

2009-11-13 @ 16:05:42
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Anna-Klara

Sv. Eller hur?! :)

Fin blogg förresten!

2009-11-13 @ 21:56:56
URL: http://hallingstrom.blogg.se/
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

ja vad kul :D

Du är tillagd !

2009-11-13 @ 23:20:28
URL: http://s94356.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0