Förlåt!!!

Förlåt så hemskt mycket för usel uppdatering, men det har varit lite upp och ner här hemma.

Var ju iväg förra veckan för att kolla på Pauline igen, men det gick inte alls bra. Åkte av två gånger och det kändes inte alls lika bra som första gången så det blev tyvär ett nej där. Vi åkte sen för att kolla på ett sto som jag inte alls hade några förhoppningar på, men jag tänkte att eftersom att jag redan var där nere så kunde jag ju lika bra kolla på henne.

Höll på att tappa hakan när jag väl red. Hästen hade exakt det jag letar efter, hoppteknik utöver det vanliga, kvick och vändbar och såklart den där extra Sto-glimten i ögat! ;) Vi hoppade bana och hade oxer på 1.20 m, det kändes inte ens att hon hoppade. Jag bestämmde mig för att köpa henne direkt då jag inte har lust att sitta i bilen sju timmar ner till Kungsbacka igen. Mamma och ägaren pratade och beställde besiktning med exportröntgen. Mamma fixade även transport och så, all var verkligen klart för att hon skulle komma. Men sen efter besiktningen ringer hon som säljer hästen och säger att den var halt på båda fram, och därmed var det över med den hästen.

Var sen borta lördag-tisdag. I onsdags var vi i nya stallet och fikade med ägaren, hon är så himla snäll! Jag vill bara flytta in nu på en gång! Sen när jag gör det ska jag fota allt och visa hur det ser ut :) Idag veterinärbesiktades Ronda på Säva, hon var halt på höger bak så vi ska in och röntga och i värsta fall spruta om två veckor. Problemet är att den 1 augusti måste vi ställa in en häst i vårat nya stall, men Ronda ska stå kvar på Säva för att kliniken ligger här i Enköping. Så jag måste prata med Nina imorgon om allt, och om hur det blir med Mithra och Valle.

Just nu känns det väldigt jobbigt, och det är svårt att se ljust på framtiden. Men jag ger inte upp, på något sätt kommer allt att lösa sig! Jag har fantastiska människor runt mig som alltid ställer upp, så jag vet att det kommer att gå ;) 




Jag och Mithra första gången vi hoppade.



Jag och Valle pussas, samtidigt som jag kramar om älskade Marika <3

Kommentarer
Postat av: Marika

Inte lägga ut sånna bilder på mig xD

Min näsa ser typ helt sne ut o jag ser sär ut hahah xD <3333

2009-07-25 @ 19:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0