Svar;

Hur lägger man in en header man vill ha på sin blogg? :)
Svar: Då jag inte är bra på att förklara så rekomenderar jag starkt att gå in på Designa Din Blogg, där finns allt förklarat jättebra!

 

Varför så korta filmer jämt? det skulle vara jätte roligt att se längre :)
Svar: Anledningen är att min mamma måste hjälpa till på banan samtidigt så hon kan inte stå och filma hela tiden. Ibland river någon, det ska byggas om osv och då kan hon inte springa runt med en kamera. Men ska försöka få henne att filma någon dressyträning :)


Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: I helgen stojjade hästarna i hagen och SÅKLART skulle just Tage vricka eller sparka sig själv på hasen... :S Han var ganska öm den kvällen men det syntes sedan ingenting dagen efter, så det gjorde nog mest ont för stunden. Travade honom först idag och han var inte halt, men inte RIKTIGT så som han brukar.



Så just nu har jag ingen som helst aning om vi kan vara med på Talang eller inte... :/ Vill verkligen, det gäller liksom utveckling och förläsningar för ett år framöver, men vill samtidigt inte riskera att Tage skulle få något bestående problem... Han är ju inte halt, men inte 100% som vanligt heller... Det största problemet är att jag endast har 2 dagar kvar att se om han är OK... :S Känns INTE särskilt bra, all förberedelse är förstörd... :(

2009-12-09 @ 22:53:30
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Jenny

haha, man ser ju hur hon stirrar mot stallet och vill skrika HJÄLP!!!

2009-12-10 @ 02:32:03
URL: http://hastfest.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur gör man en header då ? :)

2009-12-10 @ 19:34:50
Postat av: Anonym

hur gör man en header då ? :)

2009-12-10 @ 19:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0